Lyxfastighet I Umbrien Italien | Lionard 

Lyxfastighet i Umbrien Italien

25 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Slott till salu i Italien ligger i hjärtat av Umbrien, på en kulle täckt av ängar och skogar av kastanjeträd och ekar. Den gamla fästningen byggdes från XII-talet, och även i dag, det är omgivet av charmen med berättelser om feodala riddare. Även om byggandet av slottet började under medeltiden, har strukturen tre distinkta ursprungliga arkitektoniska delar representerar de tre olika historiska perdiods där det gjordes: medeltiden, dateras tillbaka till XII-talet, renässansen i XV och XVI talet och den gotiska perioden dateras tillbaka till artonhundratalet. Under de senaste åren har det charmiga historiska bostad har skickligt återställas utan att modifiera äkthet, men behåller den ursprungliga arkitektoniska och historiska och konstnärliga värde berikas av det höga värdet landskapet i närmiljön som tillsammans skapar en av de finaste lyx fastigheter till salu i land.
Ett land av 8500 m2 som gränsar till Tibern dalen omger väggarna i slottet med en park med höga träd (ekar och Holm ekar) och en trädgård med statyer, gångvägar, sittplatser och trädgårdsbänkar. Terrassen trädgården når foten av väggarna, där en vacker pool är omgiven av gamla venetianska marmorstatyer föreställande de fyra årstiderna. Nära poolen finns ett stort värme jacuzzi med färgterapi och aromaterapi. För att slutföra slappna av området är det ett lusthus upplyst av en elegant ljuskrona från Murano upp, antika Seven-artonhundratalet kannor, sol-parasoller och hängmattor.
Slottet är en riktigt exklusiv fastighets tillfälle och har en struktur i sten och gamla tegelstenar med en yta på 2000 m2. Interiörerna minns den magiska atmosfären i medeltiden: gamla rustningar, exklusiva möbler och sofistikerade inredning har noga utvalda för att återskapa scener i feodala tradition. Stora vardagsrum och historiska rum med målade tak eller valv, med venetianska ljuskronor i olika åldrar eller majolika av den antika keramik konst Deruta, omväxlande med dyrbara rum utrustade med alla moderna bekvämligheter, för att skapa suggestiva känslor som leder fantasin till en fantastiska värld där riddare och damer komma till liv.
Tekniska detaljer
Interiors yta: 2000 m2
Exteriörer yta: 8500 m2
n. 7 sviter med eget badrum
n. 7 dubbelrum med privat badrum
n. 1 enkelrum med eget badrum
n. 1 lägenheter för 4 personer
n. 18 badrum
n. 3 utrustade kök
plus andra rum och teknikområden
privata kapell
simbassäng
termisk bubbelpool
grund: 8500 m2
Perugia km 29 - Assisi km 32 - Trasimeno Sjön km 37 - Foligno km 43 - Spoleto km 68 - Bolsena Lake km 72 - Golf Club km 13 - Termisk centrum km 19 - Perugia Airport km 17 - motorvägsavfart: exit Valdichiana km 75.
Rif: 0366
Pris: Reserverad förhandling

Umbrien Property

Fastigheter i Italien
Italien Real Estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Perugia

Perugia dominerar Tiberdalen från en hög, oregelbunden och grov backe: den särskilda inslag i landet har skapat ett brett utbud av urbanistic situationer, vilket ger staden en mycket speciell aspekt. Den rika konstnärliga och kulturella arv och den naturliga miljön gör Perugia en unik stad av stor betydelse, och detta från början av sin historia. Perugia ligger på en kulle bebodd ända sedan förhistorisk tid; Det var först en lösning av umbrerna, då det passerade under regeln om etruskerna, blir en av de viktigaste städerna i High Tibern Valley.

Erövrades av romarna, Perugia var djupt involverad i inbördeskriget mellan Antonio och Ottaviano; denna senare intog staden i 40 BC och detta efter att ha blivit kraftigt förstörd, fick namnet "Augusta". Efter nedgången av det romerska riket Perugia förstördes igen genom Totila i 547; då den tillhörde den bysantinska besittningar, och slutligen blev en kraftfull oberoende stadsstaten allierade till Kyrkostaten. Den 14: e talet präglades av våldsamma strider mellan Nobles (Beccherini) och populars (Raspanti) och kriget mot påven som ville umbriska städerna att vara under hans styre; kriget slutade med freden i Bologna 1370, när Perugia tvingades att erkänna påvens auktoritet. Även i de följande århundradena staden fortsatte att delas in i olika rivaliserande fraktioner kämpar för att komma till makten: Folk regeringen lett av Biordo Michelotti ersattes av gungning av Soldier of Fortune Braccio Fortebraccio; de ledande familjer alltid göra konspirationer och massakrer, vilket leder till en allvarlig moralisk och politisk nedgång. I 1540 Perugia placerades under direkt kontroll av den påvliga staten och påven Paolo III förpliktas att Antonio da Sangallo uppförandet av Rocca Paolina, symbol för påvemakten över staden. Den påvliga regel fortsatte - korta pauser undantagna under den franska ockupationen och den romerska republiken - tills bildandet av kungariket Italien 1861. Perugia idag är en modern och kosmopolitisk stad känd över hela världen på grund av dess kulturella evenemang och universitetet för Utlänningar. Stolt över sina historiska traditioner och de vackra byggnaderna i det förflutna, Perugia låta sig beundras i sina tusen pittoreska hörn där nuvarande och tidigare integrera varandra och skapar en oförglömlig atmosfär.