Lyxfastighet Till Försäljning I Padova | Lionard 

Lyxfastighet till försäljning i Padova

30 Foto
Omgiven av den fantastiska Colli Euganei parken, är denna suggestiva lyxvilla till försäljning. Är ursprungligen ett benedikterkloster från 1700-talet med anor från 1200-talet. Egendomen visar fortfarande spår av den ursprungliga byggnaden. Den venetianska villan har nyligen omsorgsfullt renoverats och man har bevarat de ursprungliga funktionerna, inklusive en del av de gamla tegelstenarna. Syftet med restaureringen var att respektera miljön och integrera byggnaden med det omgivande området.
Fastigheten är byggd i sten och har två våningar med ett extra beboeligt vindsutrymme. Interiören är i material som är typiska för de klassika och eleganta bondgårdarna som tak täckta med träbjälkar, terrakottagolv och stenmurar. De anmärkningsvärda funktionerna inkluderar en stor matsal med charmiga valv, tak och väggar helt byggda i sten. Strukturen har tre lägenheter som är enkla och stilfullt inredda med en mycket suggestiv belysning. De består av ett sovrum, ett badrum och ett pentry.
Denna prestigefulla lyxegendom har en 10 hektar stor mark varav 6,5 är tillägnad vinproduktion och resterande är odlingsbar mark. Området kring byggnaden är täckt av en trädgård som erbjuder en vacker utsikt över det omgivande landskapet. Utomhus finns det möjlighet att bygga en pool. 
Tekniska detaljer Region: Veneto
Kommun: Padova
Zon: Padova

Typ av bostad: Lyxvilla- prestigefulla hus i Veneto
Bostadsyta: 700 m2
Tomt: 10 hektar

3 lyxiga minilägenheter med sovrum, badrum, pentry
Matrum
2 annex 80 m2

Samt flera andra utrymmen

Garage
Vingård: 6,5 hektar
Total markyta: 10 hektar

Veneto- Padova: Padova 15 km- Chioggia 22 km- Venedig 39 km- Rovigo 50 km- Golf Club 16 km- Termalbad 17 km- Flygplats Venedig 40 km- Motorväg: utfart Venedig/Chioggia 13 km
Rif: 0385
Pris: Från 2,5M till 5M

Villor till försäljning i Venedig

Palladiumvillor
Lyxvillor till försäljning

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Padova

Redan från 1100 f.Kr var Padova där denna prestigefulla lyxegendom är till försäljning en av de viktigaste romerska kolonier och under nästa århundradet blev den inte bara en fri kommun utan också ett viktigt ekonomiskt, kulturellt och religiöst centrum. Padova dateras tillbaka till 1200-talet när universitetet grundades och Palazzo della Ragione byggdes, den första stadsmuren.
På 1400-talet under herraväldet av Signoria dei Carrarese nådde staden sin högsta politiska, militära och kulturella prestige och under perioden drog Padova till sig alla italienska konstnärer. Efter sammanslutningen med republiken Venedig på 1500-talet förändrades Padova genom nya offentliga byggnader, kyrkor och stadsmuren förstärktes. Staden i Veneto, 20 km från Venedig visar sig för besökaren som ett raffinerat område där det finns fantastiska lyxvillor, en elegant och diskret plats med en medeltida atmosfär som visar sina mest charmerande historiska och konstnärliga kännetecken.
Den kulturella och kommersiella livskraften bevittnar om olika arbeten som Caffè Pedrocchi som grundades 1831 och senare blev den populära mötesplatsen för intellektuella och politiska anhängare av rörelsen för självständighet från Österrike. Padova är ett utmärkt kulturcentrum och är värd för viktiga personer som Pietro  d`Abano, läkare, filosof, vetenskapsman och professor vis Sorbonne, Petrarca som förde sin kärlek Laura till staden, Lovato Lovati och Galileo Galilei som använde standen för sitt observatorium.
Framstående konstnärer vittnar om verk som cyklen av Giotto i Scrovegni kapellet med anor från 1300-talet, Duomo och Battistero med väggmålningar från Giusto de´Menabuoi, komplexet av Santo med de underbara verken av Donatello på 1400-talet under renässansen, verk av Tiziano och Andrea Mantegna i kapellet Ovetari agli Eremitani.