Lyxhotell Till Försäljning I Orvieto | Lionard 

Lyxhotell till försäljning i Orvieto

full screen full screen video
104 Foto
Bara tio minuter från centrum av Orvieto, på en gammal etruskisk mark finns denna magnifika lyxegendom som används som hotell, perfekt för en trevlig vistelse omgiven av landsbygden i Umbrien. Detta tidigare benediktinerkloster från 1100-talet är känt för att vara det äldsta hotellet i Italien, har en yta på 1500 m2 med 22 rum och 5 sviter med utsikt över det gamla klostrets gård och kullarna fulla av olivträd och vinodlingar. Denna magnifika egendom är en idealisk plats för privata events och ceremonier. Det var tidigare en plats för meditation där helgon och prelater brukade stanna och tack vare en omsorgsfull restaurering erbjuder den nu alla bekvämligheter i ett modernt hotell på högsta nivå. De 27 sovrummen har olika särdrag och är inredda i klassisk stil från olika perioder. De fem sviterna är perfekta för en lyxig vistelse i Umbrien, med sina rymliga vardagsrum med soffa och stolar, en eller två stora badrum, en del med jacuzzi och med all den komfort och önskvärd teknik. Från fönstren i varje svit har du en underbar utsikt över Orvieto eller den förtrollande landsbygden. Denna underbara lyxegendom på kullarna i Umbrien har också en fantastisk pool och en tennisbana.
Tekniska detaljer Region: Umbrien 
Provins: Terni
Plats: Orvieto 

Typ av boende: slott – lyxhotell 

Boyta: 1.500 m2
Markyta: 5.000 m2

22 sovrum 
5 sviter 

Todi 40 km - Rom 120 km - Terni 75 km - Perugia 70 km - Grosseto 130 km 
Rif: 3309
Pris: Mer än 10M

lyxhotell

slott till försäljning
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Orvieto

Orvieto, i provinsen Terni är en charmig stad i Umbrien med 20 000 invånare. Den är placerad på en tuffstensklippa med spektakulära överhängande stadsmurar, ett unikt kännetecken som lockar många turister att upptäcka denna lugna och orörda region. En idealisk plats för nöje och avkoppling. Historien om dessa områden är rik och fascinerande och ger spår av århundraden av händelser som har lämnat spår inte bara för sitt utseendet men också traditionerna. Från magnifika Torre del Moro, ett medeltida mästerverk i stadens centrum kan du njuta av en fantastisk utsikt över stadens omgivningar med en trevlig mix av dalar och kullar. Och i detta landskap kan man beundra fantastiska lyxfastigheter, villor och slott, rustika bondgårdar och bondgårdar som är omgivna av naturen som tidigare var romerska och etruskiska byar.