Lyxig Historisk Byggnad Till Salu I Varese | Lionard 

Lyxig historisk byggnad till salu i Varese

full screen
57 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Beläget på en kulle med en magnifik utsikt som består av sjöar och berg, är denna l uxury tidstypisk byggnad till salu.
Detta prestigefyllda villa ligger nära en historisk by, omgiven av avskildhet i en underbar sekulär park av 8.500 m2. Både imponerande och spektakulära, är fastigheten omgiven av höga murar gjorda av natursten och är ett utmärkt exempel på jugendarkitektur; den särskilda Tornet dateras till slutet av 1800-talet, medan huvudbyggnaden byggdes 1950.
Denna eleganta herrgård ligger på 2 våningar och har en inre yta på ca 1400 m2 och har högt i tak och vackra utföranden, däribland originalfresker, marmor och parkett. Både en hiss och granit trappor ansluta 2 våningar.
Vid ingången på bottenvåningen finns attraktiva kolumner i röd porfyr som leder oss inne i villan där det finns gott om sittplatser och en gammal spis, förutom ett stort bibliotek. Efter finns det ett kontor, ett konferensrum, en studie, och en takens sovrum för gäster med eget badrum.
Det magiska av fresker på högt i tak fortsätter också på den första nivån som förbättrar våningen där det finns ett vardagsrum med antika öppen spis i marmor, ett läsrum, en veranda med panoramautsikt, kök och matplats och pentry, 2 sovrum med badrum, klädkammare, och ett lyxigt badrum med jacuzzi, bastu och turkiskt bad.
En nybyggda vinden avslutar den här egenskapen för försäljning och kan användas som en separat lägenhet, byggt och inrett på ett modernt sätt att skapa en intressant kontrast med resten av fastigheten. Här finner vi ett vardagsrum, ett bibliotek och flera rum som används som kontor. Slutligen härifrån, det finns tillgång till den vackra torn som är via en liten trappa där det finns två rum och en terrass med panoramautsikt.
Den lägre nivån av villan inrymmer källare och lagerlokaler, förutom till tvättstugan och husrum för ved.
En egenskap hos tidlös charm där klassisk stil och lyx samexistera med inslag av modernitet att erbjuda sina gäster en upplevelse av ren njutning och komfort.
Tekniska detaljer Region: Lombardiet
Provins: Varese

Skriv: Lyxvilla - Period villa

Inre yta: 1400 m2
Utvändiga yta: 8500 m2

2 iker
terrasser
4 sovrum
panorama tornet
Bibliotek
Läsrum
Konferensrum
prestigefyllda finish
Ursprungliga öppna spisar
fresker

Varese 19 km - Lugano 18 km - Milan Malpensa flygplats 50 km - Milan 80 km - Lago Maggiore 15 km - Comosjön 40 km
Rif: 0974
Pris: Reserverad förhandling

Villor i Lombardiet

Historiska hem
Lionard Luxury Real Estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Varese

Provinsen Varese ligger i norra Lombardiet och är ett område som skyddas från de alpina foten, en mycket grönt område hem till vackra lyxvillor. Det ligger nära Milano, Italien ekonomiskt kapital, flygplatsen Malpensa och Schweiz. Området är känt för förekomsten av många sjöar, bland vilka den mest kända är Lago Maggiore, som också är känd för sina fantastiska lyxvillor som kännetecknar dess banker .
Kvaliteten på dessa landskap är exceptionella och uppskattat utomlands, därför finns det många fritidsanläggningar, utmärkt hotell, campingplatser, lantgårdar, bed and breakfast, olika typer av idrottsanläggningar, inklusive golfbanor, ridning, cykelvägar och konferensanläggningar.
En "grön-provinsen" på grund av sin ovanliga naturarv trots betydande koncentration av stadskärnor och mänskliga aktiviteter, här prestigefyllda egenskaper har ett privilegierat läge och fantastisk utsikt över ovanliga skönhet.