Lyxig Lägenhet Med En Terrass Till Salu I Rom | Lionard 

Lyxig lägenhet med en terrass till salu i Rom

full screen
39 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
På den sjunde och sista våningen i en historisk byggnad i Ponte Milvio område, inte långt från centrum av Rom, det är denna eleganta lyxlägenhet till salu.
Denna 233 m2 lägenhet ligger på 7: e våningen i byggnaden, vars ingång är rikt dekorerade och funktioner fresker valv med naturliga motiv. Den innehåller också en 118 m2 stor terrass på åttonde våningen, där du kan njuta av en runda utsikt som sträcker sig från floden Tibern till den historiska stadskärnan, från Peterskyrkan i Vatikanen till de gröna kullarna i utkanten av staden.
Detta prestigefyllda lägenhet är tillgänglig genom en egen ingång, vilket leder till ett stort och ljust vardagsrum med vita toner och flera fönster med utsikt över utomhus och som leder till en rymlig terrass som har utmärkt integritet.
Det finns då matsalen, ett stort och modernt kök, två sovrum och två badrum, Alla rum har renoverats och förfinats med hjälp av material av hög kvalitet. Denna lägenhet till salu har även ett sovrum och en toalett.
Denna egendom prestige och sin exklusiva och strategisk inställning, så nära till centrum och dess främsta tjänster, gör det ett riktigt drömhus, en idealisk plats för att bekvämt bo i en stad.

Tekniska detaljer
Region: Lazio
Provins: Rome
Kommun: Rom

Typ: lyxlägenhet

Ryta: 233 m2

7-8: e våningen
3 sovrum
3 badrum
Terrass: 118 m2
Hiss

Centre of Rome 5 km - Station Termini 7 km - Fiumicino flygplats 34 km - Ciampino 30 km - Lido di Ostia 40 km - Orbetello 140 km

Rif: 1693
Pris: € 3.980.000

lyxlägenhet

egendomar i Rom
lionard lyx fastigheter

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

rom

Rom är huvudstad i Italien, är en av de första megalopolis i världen och det är full av charm och historia.
En varierad territorium med en varierad natur är ett av de viktigaste inslagen i provinsen Rom medan monument och platser av intresse i staden är oändliga: den gamla Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Peters Catherdral, St. Giovanni in Laterano och Capitolium, olika historiska byggnader, charmiga fontäner, vackra torg, historiska valv och hundraåriga broar.
Det finns många trendiga gator och exklusiva områden i Rom, hem till underbara lyxlägenheter, dröm villor, takvåningar med en ovärderlig utsikt och fantastiska egendomar av stort historiskt och arkitektoniskt värde.
Du hittar dessa egendomar även i Roms omgivningar på Lazio gröna kullar eller i ett exklusivt läge på bergen, men bara några kilometer från Rom och allt som staden kan erbjuda.