Lyxig Lägenhet Till Salu I Milano | Lionard 

Lyxig lägenhet till salu i Milano

full screen
26 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I hjärtat av Milano, i närheten av Piazza Duomo och det kända modeområdet , finns denna underbara lägenhet till salu, som ligger på tredje våningen i en elegant byggnad.
Denna lägenhet mäter över 200 m2 totalt och har ett rymligt vardagsrum bestående av ett elegant vardagsrum, en raffinerad matsal och ett stort kök med matplats. Sovrummet består av tre badrum med eget badrum och en studie.
Denna egendom har designats med stor uppmärksamhet på detaljerna. Annonsen är utsmyckad av högkvalitativa inläggningar av parkettgolv, fantastisk klädsel och elegant inredning.
Vissa rymliga balkonger sträcker sig längs den här egenskapens fyra sidor och direkt utsikt över parken som omger denna byggnad.
Två enskilda garage kompletterar denna fastighet: en mycket viktig funktion för de som bor i staden.
Denna exklusiva egendom är perfekt för dem som älskar Milano , centrum, konst, kultur och mode och vill fullt ut njuta av de tjänster som erbjuds av en av Europas viktigaste städer.
Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Milano
Kommun: Milano

Inre yta: 200 m2 ca.
Yttre yta: -

3 sovrum
3 badrum
Studio
Ät i köket
balkonger

Como 50 km - Bergamo 50 km - Lecco 50 km - Verona 160 km - Milano Malpensa Flygplats 50 km

Rif: 3622
Pris: € 2.500.000

milan lägenhet till salu

lägenhet i milan till salu
milan lägenhet

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Milan

Milano är näst största staden i Italien, en kosmopolitisk, europeisk stad och landets ekonomiska pulserande hjärta.
Efter andra världskriget blev Milano en möjlighet till stad och idag är det Italiens finanshuvudstad, modeformen och Made in Italy-designen.
En stad rik på historia, Milanos gator är perfekta att utforska och erbjuder majestätiska monument, palats och kyrkor.
Domkyrkan är stadens emblem med sin fantastiska gotiska arkitektur, det är en massiv och ledad byggnad med långa torn i förgyllt koppar.
I det historiska stadskärnan kan vi hitta Milanos kända modedistrikt, så känt som i Paris och New York. Det inkluderar Via Montenapoleone, Via della Spiga, Via Manzoni och Via Sant'Andrea. Dessa är de obestridda symbolerna för den italienska och internationella klara-till-slitage, hem till världens viktigaste modehus.
Lyx, mode, kultur, historia och konst har Milano allt detta att erbjuda och mycket mer, till exempel chansen att beundra Leonardo's Last Supper eller njuta av en show på det berömda operahuset Teatro della Scala.
Milano och dess omgivningar är hem för prestigefyllda lägenheter, lyxvillor och fastigheter med bra arkitektoniska och historiska värden som passar även de mest krävande smakerna.