Lyxig Lägenhet Till Salu På Florens Kullar | Lionard 

Lyxig lägenhet till salu på Florens kullar

full screen
36 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna lyxiga lägenhet till salu är en del av en underbar 16-talsslott ligger på Florens: s östliga kullar, bara fem minuter från centrum.
Denna historiska egendom ligger i ett bostadsområde av hög kvalitet och är omgiven av en underbar privat park planterade med tallar, cypresser och sekelgamla cederträd, med en hisnande utsikt över Florens.
Denna lägenhet till salu ligger på bottenvåningen av slottet och har en egen stor fresker loggia och en vacker en hektar-stor privat trädgård. Lägenhetens inre område med 450 m2 har stora och ljusa rum och består av en 100m2 vardagsrum med mycket hög välvda tak, sten huvudstäder och en mezzanine; ytterligare två vardagsrum, fem sovrum (inklusive ett eget en), och ett stort kök med tillgång till en fantastisk innergård.
Denna exklusiva egendom har två åtkomster, inklusive en uppfart som leder till parkeringsplatsen. Det finns också en charmig kapell och en stor park för gemensamt bruk.
Det finns också en möjlighet att bygga en swimmingpool och flera parkeringsplatser, och även för att dela upp lägenheten i mindre enheter.
Fastställandet av denna historiska egendom är perfekt för dem som vill njuta av saga och autentiskt toskanska atmosfär samtidigt som bara några minuter från centrum av den vackra staden Florens.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Province: Florence

Typ: Lägenhet i ett slott

Ryta: 450 m2
Utvändig yta: 9000 m2

5 sovrum
4 badrum

liten källare
Parkeringsplats
privat trädgård

gemensam trädgård
kommunala kapell

Florence 2 km - Siena 68,4 - Pisa 84 km - Lucca 82,5 - Bologna 111 km - Forte dei Marmi 114 km - Pistoia 45 km.

Rif: 0845
Pris: € 1.900.000

lyxlägenhet

Florence slott
lionard lyx fastigheter

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

florens

Staden Florens, huvudstad i Toscana, ligger i mitten av en dal omgiven av de gröna toskanska kullarna full av vingårdar och olivlundar hela världen älskar.
Staden erbjuder många attraktioner, från dess berömda torg, såsom Piazza della Signoria, Piazza del Duomo, Santa Croce och San Lorenzo, dess historiska teatrar, broar, mäktiga väggar och gamla dörrar.
I detta sammanhang finns det flera och mycket önskvärda lyxfastigheter: alla som vill köpa en exklusiv egendom är säker på att hitta en som mest passar deras behov i Florens och i de charmiga omgivningarna.
Känd i hela världen, inte bara för sina monument och historiska byggnader, men också för dess drömhem, som ofta har historiska prestige, beläget i centrum av staden eller på kullarna som omgav den så kallade "vagga renässansen".