Lyxig Takvåning Till Salu I Milano | Lionard 

Lyxig takvåning till salu i Milano

full screen
28 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I hjärtat av Milano, på en av de mest kända gatorna i dess historiska centrum, finns detta lyxiga takvåning med en enastående utsikt över Piazza del Duomo är till salu.
Detta tre våningar takvåning till salu ligger på sjätte av en lyxig historisk byggnad med egen ingång och en hiss, och har en total yta på cirka 500 m2 och över 100m2 av terrasser.
På första våningen i denna lyx lägenheten finns ett stort vardagsrum med återkommande möbler och detaljer i en etnisk och orientalisk tema.
Den andra våningen är helt upptagen av den sovande området, som omfattar fyra sovrum och tre badrum, Rummen är rymliga och väl upplysta av expansiva fönster som släpper solen i.
Denna egendom är för närvarande en fastighet, men det är möjligt att dela upp det i två olika och oberoende lägenheter.
Varje våning i denna exklusiva lägenhet har stora och rymliga terrasser som erbjuder en ovärderlig utsikt och är fjädrar i hatten för denna eleganta takvåning; sista ordet, i själva verket har en takträdgård och ett solarium med en full round utsikt över den exklusiva Piazza del Duomo och den berömda Madonnina.
Denna exklusiva egendom är den perfekta lösningen för dem som älskar staden Milano, dess centrum, konst, kultur, mode, och vill njuta fullt ut av de tjänster som erbjuds av en av de viktigaste städerna i Europa.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Stad: Central Milano

Ryta: 500 m2

Terrasser: 100 m2
Hiss

Como 50 km - Bergamo 50 km - Lecco 50 km - Verona 160 km - Milano Malpensa flygplats 50 km

Rif: 1905
Pris: Från 5M till 10M

takvåning nära katedralen

takvåning piazza del Duomo i Milano
penthouse milan domkyrka

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Milano

Milano är den näst största staden i Italien, en kosmopolitisk, europeisk stad, och den ekonomiska hjärtat av landet pulserande.
Efter WW2 Milano blev en stad av möjligheter och idag är den finansiella huvudstad i Italien, regeringstiden av mode och Made in Italy konstruktion, en referenspunkt för entreprenörer, fotografer, konstnärer och designers.
Staden är rik på historia och måste upptäckas och utforskas, med sin magnifika monument, torg och kyrkor.
Domkyrkan är emblemet för staden med sin fantastiska gotiska arkitektur, är det en massiv och ledade byggnad, med sina höga tinnar i förgyllt koppar.
I den historiska stadskärnan kan vi hitta Milanos berömda modedistrikt, lika känd som de i Paris och New York; det inkluderar Via Montenapoleone, Via della Spiga, Via Manzoni och Via Sant'Andrea, dessa är den obestridde mecka av italienska och internationella Ready-to-wear och hem till världens viktigaste modehusen.
Lyx, mode, kultur, historia och konst, Milan har allt detta att erbjuda och mer, till exempel möjlighet att beundra Leonardo Nattvarden på kyrkan Santa Maria delle Grazie, eller att njuta av en show på den berömda operahuset Teatro Scala.
I staden Milano och dess omgivningar hittar du prestigefyllda lägenheter, lyxvillor och egendomar av stort historiskt och arkitektoniskt värde, för att tillfredsställa de mest krävande köparna.