Lyxig Villa Med Pool I Sienas Landsbygd | Lionard 

Lyxig villa med pool i Sienas landsbygd

full screen
68 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna exklusiva lyxvilla till salu ligger på en kulle omgiven av det fantastiska landskapet som erbjuds av Sienas landsbygd.
Detta raffinerade komplex är indelat i två villor och mäter totalt 900 m2. Den har en flera våningar, regelbunden och symmetrisk layout, fasaderna har breda öppningar som återkallar de kända färgerna på "Kreta Senesi". Detta följer den typiska utformningen av detta områdes charmiga lanthem.
Den största villaen på 800 m2 har luftiga och rymliga rum utsmyckade med tegelbågar, lätta träbjälkar och kaklategelgolv. En andra bostadsenhet är harmoniskt placerad bredvid huvuddelen, detta är en 100 m2 uthus i närheten.
Med sitt 3 hektar stora gröna område ligger denna egendom i ett mycket exklusivt sammanhang av spektakulär skönhet som kan nås via en reserverad väg från Ombrone floddalen.
Grunderna kring denna fastighet är huvudsakligen odlingsbara men är också hemma för några olivträd och några charmiga skogar med en tryffelreserv som mäter cirka två hektar. Det finns också en liten sjö, vars vatten används för bevattning.
Denna villa har utformats för att garantera största möjliga komfort; För att slutföra det finns det också en charmig utomhuspool, en inomhuspool och en bastu. Denna drömplats är en sann privat fristad i ett av de vackraste och fängslande landskapen som erbjuds av den toskanska landsbygden.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Siena

Typ: lyxvilla

Inre yta: 900 m2
Extern yta: 3 ha

Villa
Uthus
Utomhuspool
Inomhuspool
Bastu
Trädgård
Grunder

Siena 27 km - Siena Flygplats 37 km - Florens 118 km

Rif: 0744
Pris: Från 2,5M till 5M

Lyxvilla

Prestigefyllda villa
Lionard lyxfastigheter

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Siena

Denna lyxvilla till salu ligger i den underbara Toscana , en region hem till flera pittoreska byar med ett rikt förflutet. San Gimignano är en av dem: den grundades som en liten by som heter Velathri i 3: e eller 2: a århundradet f.Kr. av ettruskierna, den blev sedan besegrad av romarna först och därefter av Lombarderna.
På 10-talet antog den namnet på biskopen Modena, Saint Geminianus, som, det sägs, hade försvarat den från Totila, kungen av goterna.
Under medeltiden växte staden snabbt tack vare sin position på Via Francigena, en väg som var i centrum för kommunikationssystemet den tiden, som en slags motorväg.
I 1199 blev staden en fri kommun i Toscana och kämpade mot biskoparna Volterra och dess grannstäder för att behålla sin frihet.
Den 8 maj 1300 var San Gimignano värd för Dante Alighieri i sin roll som ambassadör för Guelph League i Toscana efter de inre striderna mellan Guelphs och Ghibellines-familjerna hade delat San Gimignano i två fraktioner som leddes av Ardinghelli (Guelphs) och Salvucci (Ghibellines ).
Staden blomstrade fram till 1348, när pesten som drabbade hela Europa, tvingade den att skicka till Florens. De flesta av dess torn övergavs och föll eller förstördes på annat sätt för att erhålla byggmaterial.
Efter århundraden av förfall och övergivande återupptäckte världen skatterna och skönheten i denna stad, dess kulturella betydelse och en unik jordbruksidentitet, så att den blev en världsarvslista för UNESCO.
Idag är det en av de mest populära turistmålen och en mycket eftertraktad miljö för dem som vill köpa en lyxvilla.