Lyxig Villa Till Salu I Anacapri | Lionard 

Lyxig villa till salu i Anacapri

full screen
46 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Beläget i en av Anacapri mest förtrollande områden, är denna fantastiska lyxvilla med en charmig utsikt över havet för närvarande till salu.
Omgivet av frodig Medelhavet natur, några steg från Capri s historiska centrum, är denna egendom ett hörn av intimitet och lugn.
Denna fastighet till salu mäter cirka 300 m2 totalt och består av sju sovrum och fem badrum; dess nivåer är välfördelade och anslutna. Rummen är mycket ljusa tack vare stora fönster som ger en glimt av havet.
Denna villa har designats med stor uppmärksamhet på detaljer och kännetecknas av raffinerade moderna möbler kombinerat med mer traditionella element, vilket gör det till ett riktigt drömhem.
Denna fastighet är omgiven av en underbar och perfekt bevarad 4,100 m2 trädgård prydnad av tropiska växter och bouganvilleas och hem till en magnifik oändlighet simbassäng utrustade med alla bekvämligheter och en relaxavdelning med en fantastisk utsikt över havet ändlösa blå.
Bra privatliv, lyx och exklusivitet är denna magnifika gods styrka, en plats där du kan njuta av denna öns magi i avskildhet och omgiven av en varm och välkomnande atmosfär.

Tekniska detaljer
Region: Kampanien
Provins: Neapel
Kommun: Anacapri

Typ: Villa

Inre yta: 300 m2
Extern yta: 4 100 m2

7 sovrum
5 badrum
Terrass
Trädgård
Simbassäng
Avkopplingsområde
Havsutsikt

Neapel 45 minuter - Sorrento 40 minuter - Positano 40 minuter - Ischia 20 minuter - Termalbad 1,5 km - Napoli Golf Club 25 km - Marina Grande 2 km - Neapel flygplats: färja från Marina Grande 1 h

Rif: 1583
Pris: € 8.000.000

anacapri, capri, villor till salu anacapri

villor i anacapri, villa till salu capri
villor i capri

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Anacapri

Den underbara ön Capri , där detta hotell med utsikt över Faraglioni ligger, är en ö i Neapelbukten och är en av de mest pittoreska och besökta platserna i Italien. Ligger framför den sorrentinska halvön, når dess skönhet och berömmelse tillbaka till århundraden förbi när de gamla kopplade det till Ulysses, Sirenserna och Virgins Aeneids myt. Än idag lockar ön många besökare fascinerad av sin extraordinära skönhet.
Öns kust är hem för lyxiga villor och prestigefyllda hotell, många vikar, vikar och branta klippor. Grottorna, dolda under klipporna, användes av de lyxiga villor som byggdes här under det romerska riket. Den mest kända av dessa grottor är Blågrottan , där ljuset springer ut ur vattnet beskrevs av många författare och poeter. Den awe-inspirerande "Faraglioni", höga klipporna som kommer från kristallhavet, noteras symboler på Capri och skapar ett spektakulärt scenografiskt landskap.