Lyxig Villa Till Salu På ön Capri | Lionard 

Lyxig villa till salu på ön Capri

full screen
63 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Den här egenskapen till salu ligger på den underbara ön Capri, i Anacapri, och sjunker helt ner till det kristallblå havet och ligger en kort bit från den berömda Blue Grotto.
Denna villa av hög kvalitet mäter cirka 300 m2 och ligger i en avundsvärd position med en spektakulär panoramautsikt över Ischia, Procida, Neapel, Vesuvius och hela Sorrentos kust.
Denna fastighet består av en rymlig dubbel hall med en enastående utsikt, en matsal, en studie, ett kök, fem badrum och ett gästtoalett. Ett antal terrasser går längs villaens omkrets; De mäter 250 m2 totalt och är den perfekta platsen för att njuta av skönheten i de omgivande landskapen och naturen.
Villaens rum har blivit inredda med stor omsorg, med antikviteter och vintageelement som passar perfekt till den här egenskapens friskhet.
Denna villa är omgiven av en underbar 3000 m2 stor park och med 2 500 m2 olivlundar. Detta gröna område är hem för en underbar infinitypool som är utrustad med alla bekvämligheter och ett avkopplande område med en fantastisk utsikt över havet oändliga blå.
Känd för sin tidlösa charm och spektakulära Faraglioni är Capri en exklusiv och eftertraktade destination, en synonym för klass och prestige på den internationella lyxmarknaden.

Tekniska detaljer
Region: Kampanien
Provins: Neapel
Kommun: Capri

Typ: Villa

Inre yta: 300 m2
Extern yta: 5 500 m2

5 sovrum
7 sovrum
Trädgård
Olivlund
Simbassäng
Havsutsikt

Neapel 70 km - Sorrento 30 km - Positano 15 km - Salerno-Reggio Calabria Motorväg 15 km - Caserta 80 km

Rif: 3316
Pris: € 6.500.000

capri villa till salu

villor i capri
Capri, Amalfikusten, Amalfikusten

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Capr

Den kända Amalfikusten är en kuststräcka i regionen Campania , i södra Italien.
Med utsikt över Salerno-bukten, hem till detta lyxhotell till salu, är denna plats känd runt om i världen för den fantastiska skönheten i dess landskap och havet, liksom för de charmiga byar som omger det, med sina egna traditioner och starka kulturella influenser.
Berömda lokala producerar, vackra lyxvillor och prestigefyllda hotell, god mat, naturliga skönheter och alla slags komfort är vad som hälsar dig på Amalfikusten, ett paradis på den italienska halvön.
I det här unika landskapet, så känt och älskat runt om i världen, hittar du det idealiska drömhuset för din semester eller att leva året runt, njuta av det milda och trevliga klimatet samt den här fantastiska skönheten.