Lyxiga Egendomar I Toscana | Lionard 

Lyxiga egendomar i Toscana

38 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Magnifik och elegant lyxvilla i Toscana byggdes 1893 i slutet av toskanska renässansstil som dominerar slätten Pistoia och erbjuder en spektakulär utsikt mot Florens. Den exklusiva villa nära Florens är en vittnesbörd om den estetiska kulturen i slutet av århundradet och smaken av societeten på den tiden, med skapandet av unika och exklusiva artefakter och lokalbefolkningen för de viktigaste personer adeln och den rik internationella samfundet att vid denna tidpunkt, deltog Florens.

De mest kända konstnärs dekoratörer sedan aktiva i Toscana, såsom Peter Baldoncoli Francesco Morini, Mariano Coppedè och Giuseppe Michelucci deltog i förverkligandet av denna bostad, vilket är typiskt för sextonde-talsstil och det firades som en bostad värd Renässans. Interiör funktionsrik finish, vackra antika möbler och underbara väggmålningar.

Tillgången till villan öppnar sig en stor hall med två trappor dekorerade med en rik smidesjärn räcken och vackra målade valv i stil med Poccetti och Vasari. Korsa hallen är det möjligt att nå den magnifika vardagsrummet med en vacker målade valv och en majestätisk öppen spis, matsalen och biljardrum med träpanel och dörrar med pediments snidade av samma konstnärer som skapat de finaste möblerna för detta, en av de mest exklusiva hem i Italien.

Golv representerar ut-och-ut modeller av konsthantverk. Eklektisk språk uttryckte också i stallet, i rustik stil, och i de tillbehör till kenneln, i voljär och is-house. Även organisationen av terrassering och trädgård, som presenterar en stor gräs med en grotta, en trappa och en fontän, var föremål för särskild omsorg, som bygger på den historiska tradition och från språket av stilar.

Villan arrangerar en stor mark delvis används som park (6,5 He), olivlundar och vinodlingar (20 han) och ved (23,5 han). Köpcentret nedan är det en nivå land som den används som en tennisbana. Villan serveras från två privata källor som går samman i två stora poolen för att tillgodose efterfrågan på den vackra italienska trädgården på 2,5 hektar vatten och husen.
Tekniska detaljer
Interiors yta: ca 4500 m2
Exteriörer yta: 52,5 han
Main Villa: 3900 m2
Stabil och kennel: 400 m2
Sekundär villa: 200 m2
simbassäng
n. 2 växthus
tennisbana
stabil
kennel
voljär
terrassen
Italienska trädgården: 2,5 han
park: 6,5 han
olivträd och vingårdar: 20 han
trä: 23,5 han
total markyta: 52,5 han

Pistoia km 1 - Florence km 38 - Lucca km 35 - Pisa km 50 - Forte dei Marmi km 60 - Värme anläggningar km 11 - Golf club km 10 - Florens flygplats km 30 - motorvägsavfart: A1 Pistoia km 1.
Rif: 0269
Pris: Reserverad förhandling

Italienska Fastigheter till salu

Lyx villa i Italien
Lyxfastighet i Italien

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Pistoia

Den ursprungliga kärnan avveckling av Pistoia byggdes på en typ av flodslätt bildas av sediment från Ombrone ström. Även om det är sant att denna initiala romersk oppidum byggdes för att stödja trupperna i samband med Ligurien krig, det finns också spår av tidigare befolkningar och etniska grupper i området. Även om det ännu inte fanns vid tidpunkten för Hannibals invasion under det andra puniska kriget, staden tog snart på anmärkningsvärd betydelse, tack vare sitt läge på Via Cassia. Efter att ha blivit en territoriell distrikt i det bysantinska riket föll staden till longobarder, vars närvaro är fortfarande väl dokumenterat av lokala ortsnamn. Den germanska dominans gav vika för den av frank, om än fredligt och en sluten, självförsörjande typ av ekonomi blev normen för staden: feodalism kom med grevarna av Guidi och Cadolingi familjer slåss om innehav av Pistoia och omgivande territorium.
På 12-talet ledde en nyfunnen välbefinnande befolkningen att fyrdubblas och handel växte också. Men Pistoia s lycka irriterade Florens, som försökte dra nytta av storskaliga politiska motiv, såsom konfliktpunkter mellan påvedömet och den heliga romerska riket, för att öppet utmana fienden staden, som slutligen tvingades till underkastelse av Florence . 1348 bröt pesten ut i Pistoia, som den gjorde i övriga Europa också, tillfoga stora demografiska och ekonomiska förluster, var en situation som var oförändrad fram till 17-talet, när Giulio Rospigliosi, född i Pistoia, vald till påve i namnet Clemens IX.
Stadens definitiva väckelse kom under Lorena familj, och det blev allt mer oberoende, till den punkt där, under krigen i Italiens enande, vågade den att röra sig mot österrikarna. I nitton-tjugoårsåldern, när den fascistiska regimen betecknas Pistoia som en av de nya regionala säten, Mussolini valde staden på grund av dess rykte hängivenhet till italienska enighet och motstånd mot utländska ockupanter.