Lyxlägenhet Florence | Lionard 

Lyxlägenhet Florence

7 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Lägenhet till salu i en sjuttonhundratalet florentinsk byggnad. Byggnaden, med sena renässansen funktioner i Toscana, tornar upp sig över ett karakteristiskt torg i hjärtat av Florens skyddad från kaos stadstrafik.
Restaureringsarbetet till byggnaden var en mycket konservativ karaktär som syftar till renovering av former och ursprungligt material och utsikten över monument i Florens och Duomo gör den här egenskapen en garanterad charm.

Fastigheten till salu ligger på andra våningen med en hiss, som sträcker sig över 215 två och kännetecknas av ett stort och elegant dubbel vardagsrum med fantastisk utsikt över den historiska stadskärnan och en magnifik tak dekorerad med stuckatur i venetiansk stil.
Det omfattar även ett kök med intilliggande matsal, arbetsrum / bibliotek, tre dubbelrum med badrum, ett förråd, ett kök, ett grovkök och huvudentrén till åtkomst golvet.
Varje rum i lägenheten har en mycket elegant finish, från parkettgolv till trappan räcke som skapats för hand av en smed hantverkare till fint restaurerade innerdörrar med sten beklädnad, men det finns också moderna bekvämligheter som säkerhetsdörrar, satellitsystem, avancerad larm- och strömkommandoanläggningar.
 
Slutföra egenskapen i Toscana är två källare, en av dem med badrum och fönster, och två reserverade parkeringsplatser i innergården.
Tekniska detaljer Interiors yta: 215 m2

sovrum: 3
badrum: 3
vardagsrum: 1

plus andra rum: 5

2 parkeringsplats
2 källare

Pisa 65 km - Lucca: 55 km - Siena: 50 km - Forte dei Marmi: 75 km - Skidbackar: 48 km - Ugolino Golf Club: 10 km - hälsobad: 35 km - Florens flygplats: 5 km - motorvägsavfart: A1 Firenze Nord - 2 km
Rif: 2126
Pris: Upptill 2,5M

Italien Homes

Italien Egenskaper
Hus till salu Italien

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

florens

Florens är allmänt erkänd som en stad av konst, tack vare sin oberäkneliga förråd av verk, som omvandlar stadens gator och torg till en levande friluftsmuseum. Hjärtat av Florens är Piazza della Signoria, som domineras av de höga Palazzo Vecchio och Galleria degli Uffizi. Bara några steg bort är katedralen, där Brunelleschis superb katedralen åtföljs av Giottos klocktorn och Baptisteriet St John, med sina berömda bronsdörrar. Floden Arno, som går genom mitt i staden, har spelat en roll i florentinska historia i nivå med den för stadens invånare. Under århundraden har folk Florens haft en hatkärlek med Arno, vilket har gett staden med både kommersiell fördel och katastrofala översvämningar. Den mest kända av de broar som korsar floden, Ponte Vecchio, är prydd med juvelerare butiker inrymda i små stugor knutna till bron, en konstruktion teknik finns någon annanstans i världen. Bärande Vasari ädla korridor från en bank till en annan, Ponte Vecchio var också den enda florentinska bron för att göra det genom andra världskriget utan att lida någon skada. Förutom Uffizierna, har Florens andra museer som skulle vara den främsta konstnärliga attraktion i nästan alla andra stora staden, medan Florentinesen kan också skryta med att de har det mest slående av både kvinnliga och manliga skönhet i konsten: Botticellis Venus och Michelangelos David .
 
Ett av Unescos skatter av den mänskliga arv, kan den magnifika Florens historiska kärna även beundras från Forte Belvedere, Piazzale Michelangelo och Fiesole Hill, som erbjuder en av de mest slående utsikt över Arno-dalen. Vänstra stranden av floden Arno, eller "Oltrarno", är ett område som fortfarande ger en känsla, mitt i den sekelgamla hantverksbutiker, i Florens från förr, som beskrivs av Vasco Pratolini och Marcello Vannucci. Men det finns otaliga andra platser knutna till litterära referenser: från kvarter i de höjde sig hem som inspirerade verserna i Dante Alighieri till lugn lugn av Medici villor, där neo-Platons akademi av Lorenzo Magnificent ofta uppfyllda, för att inte tala teatrarna i Pergola zonen och Boboli trädgården.