Lyxlägenhet I Toscana | Lionard 

Lyxlägenhet i Toscana

28 Foto
På toppen av en kulle med utsikt över bergen söder om Florens är denna lyxlägenhet till försäljning, belägen i en gammal och prestigefulla villa i Toscana med anor från 1500-talet. Under tiden har villan till försäljning varit ett residens för viktiga adliga familjer i Florens och var en studieplats för Galieo Galiei.
Under dessa år har byggnaden genomgått strukturförändringar i synnerhet under början av 1900-talet då man restaurerade byggnaden som i grunden förändrade stilen: man använde arkitektoniska lämningar från andra byggnader för att få två utskjutande vingar på fasaden där man infogade en portik från renässansen från en kyrka.
Fasaden mot gatan är dekorerad med en loggia med en stor båge som stöds av pelare ovanför där det finns en terrass.
För att försköna strukturen i detta lyxhem i Florens är inte bara dess historia och prestige men utan också dess konstnärliga betydelse som visar sig med fresker av "nakna dansare" som upptar en del av väggarna i ett rum på bottenvåningen målad av den berömda renässansmålaren Antonio del Pollaiolo.
Inbäddad i lugnet bland de toscanska kullarna är denna lyxlägenhet till försäljning och ligger på andra våningen i villan och tack vare sitt unika läge kan man beundra en magnifik utsikt över staden Florens från alla fönster i lägenheten.
Lägenheten har en yta på cirka 230 m2 och består av en hall, ett kök i ansluting till matsalen, två sovrum med badrum, ett vardagsrum med öppen spis, ytterligare ett sovrum och ett badrum, ett rum som används som tvättstuga och ett förråd. Huset har nyligen restaurerats med fina ytbehandlingar, golven är handgjorda i terrakotta, taken är rekonstruerade med gamla bjälkar och kakel, vardagsrummet har också en öppen spis. Alla detaljer gör huset unikt och mysigt, typisk för villorna i Toscana.
Villan har också en gemensam park på cirka 25 000 m2 täckt av en skog, olivlundar, gamla träd, gräsmattor och häckar.
Lägenheten till försäljning har en privat liten trädgård perfekt för att njuta av sommarmiddagar utomhus.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Kommun: Florens
Zon: Florens

Typ av bostad: Lyxvilla- Villor till försäljning i Florens
Bostadsyta: 230 m2
Tomt: 600 m2

Rum: 3
Badrum: 3
Salong: 1
Matrum: 1
Kök: 1

Samt flera andra utrymmen

Toscana- Florens: Lucca 55 km- Pisa 70 km- Siena 50 km- Forte dei Marmi 75 km- Monte Abetone 48 km- Terme di Montecatini 35 km- Golf Club Poggio dei Medici 30 km- Flygplats Florens 5 km- Motorväg: utfart norra Florens 2 km
Rif: 2381
Pris: Reserverad förhandling

bondgårdar till försäljning i Toscana

fastigheter i forte dei marmi
villa i siena

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Florens

I Toscana finns dennna lyxfastighet till försäljning. Florens är den världsberömda konststaden som har ett ovärdeligt arv av alster som förvandlar stadens struktur till ett friluftsmuseum. Hjärtat av Florens är Piazza della Signoria där vi finner Palazzo Vecchio och Galleria degli Uffizi. Inte långt härifrån hittar vi Duomo, med sin majestätiska kupol av Brunelleschi och Campanile di Giotto och Battistero di San Giovanni med sina berömda bronsportar.
Floden Arno flyter genom staden i Toscana och har en viktig plats i den fiorentinska historien och med invånarna som bor där. Historiskt sett så har fiorentinarna en "hat-kärlek" till floden som har skapat rikedom men också katastrofala översvämmningar. Av alla broar som går över floden är Ponte Vecchio absolut unik med sina juvelerarbutiker och med de intilliggande lyxlägenheterna. Ovanför bron finns Corridoio Vasari som förbinder floden Arno, den enda bron som har klarat sig efter andra världskriget. På vänstra sidan om floden Arno i Oltrarno som är ett område med sina förtjusande hantverksbutiker kan man fortfarande känna atmosfären av det gamla Florens, som Vasco Pratolini och Marcello Vannucci beskrev det.