LyxlÄgenhet I Villa I Florens | Lionard 

LYXLÄGENHET I VILLA I FLORENS

41 Foto
Belägen i en av de mest prestigefulla områden i Toscana, denna lyxlägenhet till försäljning i Florens är mycket prestigefull. Den ligger på en paradvåning i en känd historisk villa med anor från 1800-talet som är uppdelad i tre enheter.
Denna underbara villa har nämnts ofta i historieböcker och har ursprungligen tillhört familjen Galilei och presenterar en raffinerad fasad från 1600-talet med ett äkta och sällsynt inslag i den toscanska arkitekturen.
Fastigheten till försäljning som har en yta på 440 m2 har en elegant och stor entré, en stor sal på 90 m2 som förr användes för mottagningar, en mindre salong med en öppen spis med stuckatur från början av 1700-talet, ett kök, en stor matsal, omklädningsrum, tre sovrum med badrum och ett gästsovrum.
Här finner vi också tekniska utrymmen som är typiska i denna typ av bostad, som: tvättrum, vinkällare och förråd. I bostadytan ingår också ett 130 m2 vindsutrymme. Inredningen är i original och visar tidlös charm och prestige i denna typ av egendom.
Denna lyxfastighet har en vacker italiensk trädgård på 5000 m2 med dekorativa häckar och cypresser, en innergård och ett privat garage.
Denna lägenhet uttrycker något extra unikt och en fantastisk möjlighet för den som vill leva i en charmig italiensk stad som Florens.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Kommun: Florens

Typ av bostad: lyxlägenhet i en historisk villa

Bostadsyta: 570
Tomt:-

4 rum
3 badrum
2 salonger
Tekniska utrymmen
Beboelig vind: 130 m2
Italiensk trädgård
Inomhusgård
Privat garage

Toscana-Florens: Florens 5 km- Lucca 40 km- Pisa 40 km- Siena 55 km- Forte dei Marmi 65 km- Monte Abetone 50 km- Terme di Montecatini 20 km- Flygplats Florens 20 km
Rif: 0991
Pris: Upptill 2,5M

lyxlägenhet

historiska villor
lägenhet i Florens

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Florens

Toscana-Florens, den världsberömda konststaden som har ett ovärdeligt arv av alster som förvandlar stadens struktur till ett friluftsmuseum. Hjärtat av Florens är Piazza della Signoria där vi finner Palazzo Vecchio och Galleria degli Uffizi. Inte långt från Duomo, med sin majestätiska kupol av Brunelleschi, il Campanile di Giotto och il Battistero di San Giovanni med sina kända bronsportar. Floden Arno flyter genom den toscanska huvudorten som är rik på vackra lyxvillor till försäljning. Av alla broar som går över floden är Ponte Vecchio absolut unik med sina juvelerarbutiker. Ovanför bron finns Corridoio Vasariano som förbinder floden Arno, den enda bron som har klarat sig efter andra världskriget. Till vänster om floden Arno i Oltrarno som är ett område med sina förtjusande hantverksbutiker kan man fortfarande känna av atmosfären av det gamla Florens, som Vasco Pratolini och Marcello Vannucci beskrev det.