LyxlÄgenhet Till FÖrsÄljning I Lucca | Lionard 

LYXLÄGENHET TILL FÖRSÄLJNING I LUCCA

38 Foto
Lyxlägenhet i Lucca är till försäljning, beläget i ett historiskt palats från 1500-talet på den mest exkluisva gatan med panoramautsikt äver Torre Guinigi och Piazza Anfiteatro.
Egendomen som ligger på andra våningen har många stora och ljusa rum, ytan är på 468 m2, varav 115 är vinden, fördelat med en mycket funktionell layout och mycket elegans.
De dekorerade höga taken är värda att notera i denna lyxiga bostad som går från 3,80 meter till 5,70 meter i höjd vilket gör utrymmen och luft till alla rum på de övre nivåerna. Nakna träbjälkar ger en varm atmosfär och går i kontrast med den moderna karaktären i vardagsrummen. Här finns fyra sovrum, varav två på loften, en mindre salong, vi hittar också fyra badrum med rika mosaikdekorationer, två stora salonger, garderober, ett kök och matrum plus tvättrum. Dörrarna och väggarna är typiskt dekorerade i  Luccastil som personifierar rummen och gör dem väldigt trevliga och bekväma. Utanför lägenheten till försäljning finns det möjlighet att installera en hiss, här finns också ett garage för två bilar.
Detta är en mycket attraktiv fastighet i ett av de mest älskade och eftertraktade platser i Toscana, särskilt lockande för sin historiska kontext.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Lucca

Typ av bostad: lyxlägenhet

Bostadsyta: 468 m2

4 sovrum
4 badrum
2 salonger
Garderob
Kök
Extra utrymmen
Terrakottagolv
Dekorationer i Luccastil
Vind
Möjligt att bygga en utomhushiss
Utsikt över innergården med trädgård och palmer

Toscana- Lucca: Pisa 30 km- Florens 80 km- Forte dei Marmi 20 km- Golf Club Vicopelago 12 km- Termalbad 20 km- Flygplats Pisa 30 km

Rif: 1004
Pris: Upptill 2,5M

Lucca

Lyxfastigheter
Villor i Lucca

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lucca

Elegant lyxlägenhet i Toscana, i staden Lucca, en stad av stor skönhet och med en kontroversiell historia. Född av en ligurisk uppgörelse enligt vissa historiker och ett kännetecken för etruskerna enligt andra. Lucca är rik på lyxvillor, prestigefulla historiska fastigheter och har och är fortfarande bevarade med karaktärsdrag från förr som: amfiteatern, forum och de romanska kyrkorna. Ockuperades under århundraden av goterna och bysantinerna. Lucca, där denna vackra lyxlägenhet är till försäljning var sen en av de viktigaste huvudstäderna i Longobardo imperiet. Under åren så har staden varit i händerna av olika härskare, med det som är säkert är att Lucca var en av de viktigaste städerna under medeltiden och dess betydelse och prakfullhet är fortfarande synlig i dag.