Lyxvilla I Florens | Lionard 

LYXVILLA I FLORENS

43 Foto
På de toscanska kullarna, inte långt från Florens är denna lyxegendom till försäljning.
Villan är en fantastisk gård med anor från 1400-talet med flera våningar. Villan är nyligen restaurerad och man har behållit de originala funktionerna som en lyxvilla utan att ändra på de högkvalitativa ytorna. Annexen har restaurerats för att bygga till ytterligare lägenheter, alla noggrant dekorerade och inredda med smak.
Huvudvillan har en yta på 700 m2 på tre våningar och har 5 sovrum, medan hela egendomen har 9 nyrenoverade lägenheter. Byggnaden har ytterligare tre stora rum på en yta av 270 m2 som används som magasin för jordbruksredskap och en pergola på 92 m2.
En elegant engelsk trädgård omger egendomen med en markyta med 1500 olivplantor och fruktträd på en total yta på 64 hektar.
Denna eleganta lyxbostad i Florens kompletteras med en dekorativ fontän i sten.
Belägen i ett gynnat läge med en stor grönskande dal med panoramautsikt. Denna lyxvilla ger möjlighet till att helt njuta av den vackra naturen inte långt till staden.  
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Florens

Typ av bostad: lyxvilla med gård

Bostadsyta: 2340 m2
Tomt: 64 hektar

Villan: 700 m2
9 lägenheter: 1200 m2
Stenfontän
Magasin
Pergola
Möjlighet finns att bygga en pool

Florens: 5 km- Lucca 40 km- Pisa 40 km- Siena 55 km- Forte dei Marmi 65 km- Monte Abetone 50 km- Terme di Montecatini 20 km- Flygplats Florens 20 km

Rif: 0930
Pris: Från 2,5M till 5M

gård i toscana

villor i florens
lyxvillor

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Florens

Florens, den världsberömda konststaden som har ett ovärdeligt arv av alster som förvandlar stadens struktur till ett friluftsmuseum. Hjärtat av Florens är Piazza della Signoria där vi finner Palazzo Vecchio och Galleria degli Uffizi. Inte långt från Duomo, med sin majestätiska kupol av Brunelleschi, il Campanile di Giotto och il Battistero di San Giovanni med sina kända bronsportar. Floden Arno flyter genom den toscanska huvudorten som är rik på vackra villor till försäljning. Av alla broar som går över floden är Ponte Vecchio absolut unik med sina juvelerarbutiker. Ovanför bron finns Corridoio Vasariano som förbinder floden Arno, den enda bron som har klarat sig efter andra världkriget. Till vänster om floden Arno i Oltrarno som är ett område med sina förtjusande hantverksbutiker kan man fortfarande känna av atmosfären av det gamla Florens.