Lyxvilla I Italien | Lionard 

Lyxvilla i Italien

full screen full screen video
36 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Lyxvilla i Toscana omgiven av de gröna kullarna i Fiesole och bara fem kilometer från Florens centrum. Fastigheten har en unik prestigefyllda läge tack vare de omfattande skogen täcker 18 hektar som isolerar villa från stadens centrum.

Gården har en tjock vegetation med bambu lund av vass, sekulära ekar och lindar. På baksidan av fastigheter finns en sekulär levande ekar och en stor Laurus Camphorae av XVII-talet. I den italienska trädgården finns en rund pool och det är omgivet av flera olika typer av träd och växter som palmer, gamla rosenträdgårdar, levande ekar och en stor ceder som döljer fasaden av villan.

Utsidan håller fortfarande intakt stilen på XVI-XVII århundraden, annars Interiören i villa har ändrats till följd av smaken av de sista ägarna. I själva verket, Earl Hochberg skapade Neo-rokoko Plåster i slutet av 1800 och Tammaro de Marinis försökte justera inredning och gips till stilen av den florentinska villor på den tiden.

De inre rummen är ganska väl införts av Sala degli Ori, i gamla tider kapell ägnar till St Luigi. I mitten av valvet protudes en underbar fresk som representerar St. Filippo Neri mirakel. Tydliga färgade kulor på golvet berikar rummet som speglar utomhus ljus härrör från stora glasdörrar i korridoren.

Den superba namnet Sala della Luna Nera härrör från mörkt lucka utförs på taket. Detta rum, tack vare många Neo-rokoko puts, interprètes Earl Hochberg internationella förfinad smak ", ägare i slutet av artonhundratalet.

Den antika balsal, Hochberg Hall, rikt dekorerade med Puts och inredning, var revisited av Tammaro de Marinis som försökte justera rum enligt florentinska nya vinklingar tack vare nya möbler och Puts. Dessutom hallen visar stor glasdörr, genom vilken det är möjligt att ange en stor balkong på parken och på vackra florentinska kullarna från denna underbara herrgård till salu.
Tekniska detaljer
Huvudsakliga villa: 3800 m2 + 400 m2 terrasser
andra villa: 1140 m2
dependance: 490 m2 + 200 m2 hall
sekundär villa: 1300 m2

plus andra rum och teknisk skjul: 700 m2

växthus: 450 m2
grunder: 18 han
Florence 4 km - Siena 74 km - San Gimignano 59 km - Arezzo 73 km - Versilia 91 km - Golf Club Ugolino 3,5 km - termalbad 40 km - Florens flygplats 8 km - motorvägsavfart: A1 avfart Firenze Nord 9 km.
Rif: 0129
Pris: € 30.000.000

Toscana Villa

Luxury Real Estate
Villa Till salu

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

florens

Florens är allmänt erkänd som en stad av konst, tack vare sin oberäkneliga förråd av verk, som omvandlar stadens gator och torg till en levande friluftsmuseum. Hjärtat av Florens är Piazza della Signoria, som domineras av de höga Palazzo Vecchio och Galleria degli Uffizi. Bara några steg bort är katedralen, där Brunelleschis superb katedralen åtföljs av Giottos klocktorn och Baptisteriet St John, med sina berömda bronsdörrar.
Floden Arno, som går genom mitt i staden, har spelat en roll i florentinsk historia i nivå med den för stadens invånare. Under århundraden har folk Florens haft en hatkärlek med Arno, vilket har gett staden med både kommersiell fördel och katastrofala översvämningar. Den mest kända av de broar som korsar floden, Ponte Vecchio, är prydd med juvelerare butiker inrymda i små stugor knutna till bron, en konstruktion teknik finns någon annanstans i världen. Bärande Vasari ädla korridor från en bank till en annan, Ponte Vecchio var också den enda florentinska bron för att göra det genom andra världskriget utan att lida någon skada.

Förutom Uffizierna, har Florens andra museer som skulle vara den främsta konstnärliga attraktion i nästan alla andra stora staden, medan Florentinesen kan också skryta med att de har det mest slående av både kvinnliga och manliga skönhet i konsten: Botticellis Venus och Michelangelos David . ne av Unescos skatter av den mänskliga arv, kan den magnifika Florens historiska kärna även beundras från Forte Belvedere, Piazzale Michelangelo och Fiesole Hill, som erbjuder en av de mest slående utsikt över Arno-dalen. Vänstra stranden av floden Arno, eller "Oltrarno", är ett område som fortfarande ger en känsla, mitt i den sekelgamla hantverksbutiker, i Florens från förr, som beskrivs av Vasco Pratolini och Marcello Vannucci. Men det finns otaliga andra platser knutna till litterära referenser: från kvarter i de höjde sig hem som inspirerade verserna i Dante Alighieri till lugn lugn av Medici villor, där neo-Platons akademi av Lorenzo Magnificent ofta uppfyllda, för att inte tala teatrarna i Pergola zonen och Boboli trädgården.