Lyxvilla Med Ett Litet Torn Till Försäljning I Rom | Lionard 

Lyxvilla med ett litet torn till försäljning i Rom

49 Foto
I en vacker stad nära Rom, omgiven av gröna kullar i Lazio och med en fantastisk vy över Lago Albano finns denna lyxvilla till försäljning. Den prestigefulla bostaden är omgiven av sju hektar mark varav en halv hektar är en park med fina gräsmattor, höga träd, rabatter, vackra hortensior och prydnadsbuskar. Här finns en fotbollsplan, en pool som prydnad och en stor pool som nås genom en symetrisk dubbeltrappa av sten som utmärker detta mycket natursköna område för en avkoppling utomhus.
Det finns två ingångar till villan, varav den viktigaste är belägen på framsidan av det imponerande tornet och nås genom en trappa som leder till en nivå upp ovanför bottenvåningen. Den totala ytan är drygt 300 m2 på fem våningar varav den sista våningen är tornet som för närvarande används som förråd. Det finns sju sovrum, varav fem är dubbelrum med badrum och ytterligare två enkelrum med badrum utanför rummet.
Inne i villan finns också en lägenhet för servicepersonal och en källare. Två stora terrasser erbjuder en fantastisk utsikt, en vacker belysning och en miljövänlig ventilation. Tillsammans med villan till försäljning finns också en vaktmästare som ser till egendomen.
Tekniska detaljer Region: Lazio
Provins: Rom

Typ av bostad: lyxvilla med pool

Bostadsyta: 300 m2
Tomt: 7 hektar

5 våningar
Litet torn
7 sovrum
Park: 1,5 hektar
Pool
Fotbollsplan
Fristående villa
2 terrasser
Vinkällare

Lazio- Rom: Rom 25 km-Flygplats Leonardo da Vinci 40 km- Terme 1 km-Tågstation 1,5 km- Civitavecchia hamn 90 km
Rif: 1139
Pris: € 3.000.000

rom

lyxvillor
villor med pool

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Rom

Rom, huvudstaden i Lazio och Italiens huvudstad, mer känd som den "eviga staden", rik på historia och charm. Den är mänsklighetens första metropol och hjärtat av den antika civilisationen, huvudstaden i romerska riket och det latinska språkets födelseort: ingen stad i världen har så mycket historia. Ett varierande landskap och fantastiska naturlandskap är två av de viktigaste inslagen i detta område medan monumenten och huvudattraktionerna är oändliga: kända Colosseum, Forum Romanum, Vatikanen, San Giovanni in Laterano, Capitolium, historiska byggnader, vackra fontäner, charmiga torg, de historiska stadsportarna, de hundra år gamla broarna och mycket mer. De exklusiva gatorna är många i Rom och i de prestigefulla bostadsområden finns underbara lyxvillor, eleganta prestigefulla lägenheter, förstklassiga fastigheter av högt värde. Fastigheter finns även utanför Rom omgiven av de gröna kullarna i Lazio, vid exklusiva platser belägna i bergen och på kullarna, några få kilometer från Rom och allt det som Rom erbjuder.