Lyxvilla Med Fristående Villa I Venedig | Lionard 

Lyxvilla med fristående villa i Venedig

full screen
41 Foto
Denna underbara lyxvilla till försäljning är en raffinerad bostad från 1700-talet och vittnar om stora arkitektoniska traditioner i denna region. Vi befinner oss i hjärtat av Riviera del Brenta, ett område där många kända venezianska villor har byggts sedan 1500-talet, med sina överdådiga trädgårdar, och var under somrarna ett turistmål för adeln i Venedig under 1700-talet.
Byggnaden består av två separata enheter: huvudbyggnaden är en typisk herrgård och ett stort annex på två våningar som används som gästrum.
En mycket vacker uppfart korsar en italiensk trädgård och en liten träskog och kommer till en grönsaksträdgård mot byggnaden. En charmig historisk park omger bostaden med en lugn och avkopplande atmosfär.
Tomten är på cirka 7000 m2 medan villan är 745 m2 och det tillhörande annexet är 500 m2 stort.
En stor staty av skulptören Antonio Gai förskönar gården till denna lyxiga egendom tillsammans med två antika brunnar, en stenfontän och en samling av stora terrakottakrukor. Denna lyxiga bostad har otvivelaktigt konstruerats och byggts med stor omsorg för att få balanserade utrymmen, varierande, kompletta, användbara och värdefulla som i dag fortfarande är högt ansedda.
Tekniska detaljer Region: Veneto
Provins: Venedig

Typ av bostad: villa från epoken- lyxvilla

Bostadsyta: 1245 m2
Tomt: 7000 m2

Villa: 750 m2
Annex: 500 m2
Trädgård
Grönsaksträdgård
Fontän
Antika brunnar

Venedig 15 km- Padova 15 km- Treviso 30 km- Vicenza 40 km- Chioggia 35 km- Jesolo 35 km
Rif: 1059
Pris: Från 2,5M till 5M

hotell venedig

villor i venedig
lyxvilla till försäljning

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Venedig

Denna lyxiga villa till försäljning ligger nära Venedig, en extra unik plats i världen, rik på historia och konst men också arkitekturen med sina gotiska palats. Hjärtat av staden är utan tvekan Piazza San Marco. Den lysande Basilica ligger mitt på torget, guldfärgad och täckt med mosaik som berättar historien om staden. Republiken Venedig med omnejd är känt både i Italien och utomlands, för sitt utbud av fantastiska villor som byggdes under de senaste århundraden. Venedig har med sin mer än tusen åriga historia efterlämnat många arv av egendomar som blev känt som den sk civilisationen av venezianska villor, som regerar över sitt område, familj och samhällshistoria, konst och arkitekturverk, konstnärer och skulptörer. Ett arv av över 5000 villor som i dag representerar ett turistmål av primärt intresse och riktiga lyxjuveler som man kan köpa.