Lyxvilla Nära Florens | Lionard 

Lyxvilla nära Florens

21 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com

En ansedd fastighet till salu nedsänkt i de gröna kullarna i Toscana, mellan olivlundar och sekulära cypresser, lyxvilla för försäljning av 450 m2 omgiven av ca 6000 m2 grunder delvis odlas med olivträd, fruktträd och ståtliga cypresser. Den välskött park värd en särskild pool med stenmurar. Den centrala strukturen i villa, är att tornet, går tillbaka till år 908, och under de följande åren, har utökats och slutade i nittonde århundradet av Leopoldo di lorena i Italien. Nyligen fastigheten har renoverats bevara dess utsökta ursprungliga egenskaper, liksom golv gjorda i terrakotta, trappor, skiljeväggarna. Villan är uppdelad i två bostad på två nivåer. Lägenheten öppnas på en ingång som leder till en stor matsal med öppen spis och vi fortsätter mot ett badrum och ett kök utrustat med trä förser upplyst av franska dörrar   utsikt på utsidan varvet. Kommer upp trappor gjorda i terrakotta, såsom alla golv i rummen, når vi övervåningen som är värd för sovrummet med två sovrum, ett badrum och en studie. Bostad med den bredare ytan är åtkomlig från utsidan korsar en täckt portik inredd med trädgårds mälder. På bottenvåningen har vi hittat ett rymligt vardagsrum med öppen spis, en liten matsal och ett kök som, tack vare franska fönster, med utsikt över den yttre gården. Från samma köket når vi en matsal, ett vardagsrum, ett badrum och ett allrum. Trappor ta till första våningen som är värd fyra eleganta sovrum, ett badrum, ett vardagsrum där trä trappor nå ett sovrum erhållits i dovecot som vi kan beundra ett fantastiskt landskap. Inredningen i denna high end fastigheter har inretts ge uppmärksamma varje enskilt och med många raffinerade inredning som gör en suggestiv atmosfär, men samtidigt bekant, eftersom tak med trä timmer och antika möbler skicka tillbaka till en traditionell toskansk stil i den toskanska bostad.

Tekniska detaljer

TEKNISKA DETALJER

 

Insida: 450 m2

Utsida: 6000 m2

 

Residence A:

sovrum: 5

badrum: 2

vardagsrum: 3

matsalar: 2

kök: 1

 

Residence B:

sovrum: 2

badrum: 2

matsalar: 1

kök: 1

 

plus andra rum och teknikområden

 

simbassäng

parkera: 6000 m2  

 
 

 
Rif: 0280
Pris: € 1.250.000

Lyxvilla till salu Italien

Real Estate Florence Italien
Hem i Italien att köpa

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

florens

Vid portar florens , Utrustad med verktyg monter och med förbindelser med toskanska huvudorten och Prato , Calenzano bevarar nära industrispåren i området av sitt förflutna i en kulle landskap mellan sluttningarna av Calvana och skogar Monte Morello.
Ett landskap rikt på skog och olivlundar, punctuates med historiska villor, gamla församlingar, slott, medeltiden och renässansen torn.
 
Förr i tiden, har detta område har ifrågasatts av liguriska och etruskiska och idag spår av romerska bosättningar syns tydligt men genom vägar som från kolonin Florentia tog mot lucca , Pistoia och Gallia Cisalpina.
 
I den mörka medeltiden, då denna återstod av romersk byggnad församlingarna ökade.
 
Nära församlingar, med början från slutet av XI-talet, slott och torn steg, symboler för en ny aggressiv aristokrati: Calenzano slott, i synnerhet, var en av gångjärnet i den florentinska försvaret av sin lantliga området och var centrum för ett system av torn och befästningar som skyddade området.