Lyxvilla Nära Lago Maggiore | Lionard 

Lyxvilla nära Lago Maggiore

full screen
40 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna exklusiva lyxvilla omgiven av en stor park och ligger nära stranden av sjön Maggior e är för närvarande till salu.
Det som slår om den här egenskapen är omfattningen av det gröna området kring det, vilket ger stor integritet.
Denna två våningar villa har en total inre yta på cirka 450 m2 som inkluderar stora iker och balkonger.
Bottenvåningen har ett stort och ljust vardagsrum med öppen spis, ett kök, två sovrum och två badrum, varav den ena har en jacuzzi. Det finns också en öppen planlösning mezzanine med en funktionell studie; medan på källarvåningen finns några tvättstugor och källare
Denna villa möbler och material har valts och matchas med stor omsorg, genom att kombinera modern framtid med traditionella inslag såsom eldstäder, Cotto-kaklade golv, valnöt parkett golv och synliga takbjälkar som går tillbaka till 19-talet.
Under sommaren kan vardagsrummet blir en med utomhus tack vare några infällbara glasväggar som ger möjlighet att till fullo njuta av omgivningarna.
Hela fastigheten är omgiven av cirka 3,2 hektar mark som har delats in i och avsedda för olika ändamål. En 2,1 hektar stor trädgård omger villan och är hem till en spektakulär pool med vattenfall.
En annan 11.000 m2 mark används som betesmark med en vedbod. Villan har också ett stall och en ridning arenan, liksom andra byggnader i samband med denna verksamhet.
För att slutföra den här egenskapen för försäljning finns också två loger för djurhållare och en 350 m2 garage.
Dess inställning och den frodiga naturen som omger den gör denna lyx egendom perfekt för dem som vill uppleva klimatet, naturen och landskapet som erbjuds av Lago Maggiore.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Varese
Område: Lago Maggiore

Ryta: 3650 m2
Utvändig yta: 3,2 hektar

Villa: 450 m2
2 sovrum
2 badrum

2 uthus

Lador och skjul
porticos
lagerbyggnad
Arena
Stabil
Garage
källare

Rif: 1909
Pris: € 5.500.000

villa till salu Lago Maggiore

Lago Maggiore
Lago Maggiore villa

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lago Maggiore

De italienska sjöarna är en alltmer populär plats för affärsmän och internationella och nationella jet-setters, och är också hem för underbara lyxvillor som är mycket önskas av både italienska och utländska kunder.
Lago Maggiore, med sitt milda och behaglig temperatur och ett perfekt läge i de böljande kullarna i Lombardiet är en av de mest eftertraktade och eftertraktade platser, också tack vare sitt strategiska läge mycket nära den italienska gränsen och Malpensa internationella flygplats.
Tack vare sitt milda klimat på vintern och dess svala sommardagar, Lago Maggiore har många arter av blommor och växter som vanligtvis finns i subtropiska områden; vanligaste växterna är citron, olivolja och lagerträd, men det finns också kamelior, rhododendron och azaleor.
Detta är ett verkligt exklusivt läge och villor till salu här är mycket efterfrågade och eftertraktade.