Lyxvilla Till Försäljning I Lago Di Como | Lionard 

Lyxvilla till försäljning i Lago di Como

full screen
38 Foto
Denna exklusiva lyxvilla till försäljning ligger i en av de mest berömda platser i Lago di Como. Byggdes 1930 och är fortfarande i perfekt skick, elegant och med en arkitektonisk harmoni. Egendomen har fyra våningar med en yta på 550 m2, i dag är den uppdelad i två enheter som lätt kan sättas i hop till en familjeenhet. På bottenvåningen i detta drömhem finns en stor hall som vetter mot en terrass över den vackra trädgården. En trappa leder till köket och till källarplanet, rum för servicepersonalen, tre sovrum med tillhörande badrum. Här finns också en matsal, en studio och ett sovrum med badrum.
På först våningen finns ett ljust vardagsrum som vetter mot en terrass där man kan njuta av en spektakulär utsikt över den vackra sjön, en matsal och ett sovrum finns också.
På andra våningen finns fyra sovrum och fyra badrum.
Omkring villan finns en 7500 m2 stor park med gamla träd och en fristående villa som är på 200 m2 som lätt kan användas till gästerna. En privat parkering för fyra bilar finns också intill bostaden.
Denna underbara lyxvilla till försäljning ligger mitt i Como och kan lätt nås från alla flygplatser i norra Italien och Schweiz. Detta är den perfekta lösningen för den som söker efter en elegant och värdefull egendom nära till sjön och med en vacker omgivning av natur.
Tekniska detaljer Region: Lombardiet
Provins: Como

Typ av bostad: lyxvilla

Bostadsyta: 750 m2
Tomt: 7500 m2

4 våningar
Villa: 550 m2
Fristående villa: 200 m2

Lago di Como: Como 6 km- Flygplats Milano- Malpensa 50 km- Flygplats Lugano 30 km- Tågstationen 5km- Golf Club 12 km
Rif: 1054
Pris: Från 5M till 10M

drömhus

lyxhus
villor till försäljning

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lago di Como

Lago di Como är känt över hela världen för sina drömhus och enastående villor som ger mervärde åt sina kunder. Köpta och ägda av kända skådespelare, sångare, designers och kända personer inom finans och ekonomi. Como är känd för att vara en av de mest förtrollande och vackra platser i världen som har inspirerat kompositören Verdi, poeter som Lord Byron och författare som Stendhal.
Det är utan tvekan en spektakulär miljö där den naturliga landskaps skönheten blandas med ett stort utbud av lyxvillor, drömvillor och historiska bostäder. Como är den tredje största sjön i Italien sett till ytan och den djupaste och är känd för sin form av ett upp och nervänt "Y". Bland pittoreska båtar i hamnen och lyxvillor erbjuder sjön en perfekt miljö för avkoppling och intressanta kulturella utflykter.
Como och sin kända sjö är en idealisk plats inte bara som ett turistmål men också för att investera i en prestigefull fastighet och bosätta sig här: här hittar man äkta och riktiga drömhus, juveler gömda i grönskan, i dag en hemvist för många av de mest kända italienska familjer. Ett turistmål för intellektuella, adeln och kända personer från tv och film. Como kan inte sluta att erövra dem som kommer hitta för första gången.