Lyxvilla Till Försäljning I Roccamare | Lionard 

Lyxvilla till försäljning i Roccamare

full screen
51 Foto
Endast några meter från stranden belägen mitt i en lugn tallskog som är typisk för Roccamare finns denna vackra lyxvilla till försäljning. Boytan är på 420 m2 och är omgiven av en 4.000 m2  frodig trädgård som rymmer en stor bönformad pool med solstolar som är bekväma samtidigt som man är inne i villan. Utanför villan finns dels en gräsmatta och delvis en asfalterad yta och höga tallar som ger skugga och är utrustad med bekväma stolar och bord för att vistas utomhus och äta i det fria. Stenar täcker utsidan av villan och är perfekt integrerad med den förtrollande naturen där den är byggd. Inne finns en stor öppen plats inredd i olika nyanser av vitt och turkos med stora glasfönster som skapar en harmoni mellan insidan och utsidan, inredd med vackra soffor med utsikt över trädgården. Villan har totalt 9 sovrum och 5 badrum. Alla rum är familjära och bekväma med stor integritet och öppna ytor som kan rymma många gäster. I denna vackra semesterort Roccamare, bara ett stenkast från stranden finns denna magnifika drömvilla omgiven av barrskog, en oas av lugn och ro för alla som bor här.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Grosseto
Plats: Roccamare

Typ av bostad: lyxvilla med pool

Boyta: 420 m2
Tomt: 4000 m2
Pool
9 sovrum
5 badrum

Toscana- Grosseto: Grosseto 30 km- Follonica 15 km- Orbetello 50 km- Parco Naturale della Maremma 40 km
Rif: 1080
Pris: Från 5M till 10M

roccamare

villor vid havet i toscana
grosseto

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Roccamare

Detta är ett exklusivt område av den kustnära delen av Maremma, Castiglione della Pescaia och de omgivande byarna är allt mer efterfrågat av dem som söker ett lyxhem, bara några meter från stranden och havet. En välkänd badort som år 2005 tilldelades pris av Legambiente och av Touring Club för kvaliten på miljön är denna plats verkligen en optimal toscansk stad där man kan tillbringa sommaren eller bo där året runt. Det typiska medelhavsklimatet, vegetationen och det klara vattnet är utmärkande på denna exklusiva plats. Här finns många lyxvillor som under den senaste tiden har renoverats i Roccamare för att möta de många förfrågningar från framstående personer både från Italien och internationellt.