Lyxvilla Till Salu Framför Comosjön | Lionard 

Lyxvilla till salu framför Comosjön

full screen
37 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Ligger exakt vid stranden av sjön Como, är denna magnifika villa med en fantastisk utsikt till salu.
Denna fastighet byggdes i mitten av förra århundradet och efter några konstant underhåll, har varit väl bevarat hittills.
Detta tre våningar egendom har en total inre yta på cirka 360 m2 och har ett soligt läge med stor integritet.
På bottenvåningen i denna villa finns vardagsrummet, som har en stor och ljust vardagsrum med en öppen planlösning, en studie och ett badrum.
Den sovande Området ligger på första våningen i denna fantastiska egendom och det finns tre sovrum och ett badrum. På den tredje och sista våningen finns en stor vindsvåning där du kan njuta av en ovärderlig utsikt över sjön, på denna våning finns också tre sovrum och ett badrum.
Marken kring denna villa är helt platt och är prydd med hundra år gamla träd, tallar, oleander, palmer och raffinerade Libanon cederträ. Den soligaste delen av denna gräsmatta är hem till en fantastisk pool, som är det perfekta stället att tillbringa några trevliga sommareftermiddagar med en drink eller läsa en bok.
För att slutföra den här egenskapen finns det också en privat brygga med en brygga för båtplats och ett dubbelgarage.
Absolut integritet, en framstående position och ett unikt landskap är de viktigaste delarna i denna charmiga egendom till salu i framför Comosjön.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Como
Område: Comosjön

Ryta: 360 m2
Utvändig yta: 1225 m2

6 sovrum
3 badrum
Sjöutsikt
privat brygga
Båtplats brygga
intill trädgård

Central Como 12 km - Milan 70 km - Milan Malpensa Airport 60 km - Lecco 40 km

Rif: 1887
Pris: Reserverad förhandling

como

Comosjön
Comosjön villor

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Comosjön

Comosjön är internationellt känd för den fantastiska lyxvillor och drömhem som pryder sin charmiga sjön, men det är också ännu mer känd för att vara en av de mest förtrollande platser i världen, som erbjuder underhållning, en avkopplande atmosfär och intressanta kulturella resvägar.
Staden Como och dess berömda sjön är idealisk inte bara för en trevlig turist resa men också att leva i året runt.
En föredragen destination för intellektuella, aristokrater och människor i show business från hela världen, är Como säker på att vinna över alla som besöker det för första gången.