Lyxvilla Till Salu I Det Gröna Brianza Området | Lionard 

Lyxvilla till salu i det gröna Brianza området

full screen
56 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna eleganta villa till salu är i det gröna Brianza området och det ligger i en stor park på över 10.000 m2
Detta tre våningar egendom har en total inre yta på cirka 1000 m2 och innehåller två lägenheter som är anslutna på bottenvåningen av en täckt pool och en stor en elegant uteplats utrustad med en grillplats.
Varje lägenhet har ett vardagsrum med öppen spis och en matplats, en äter i köket, dubbelrum och badrum, för totalt sex sovrum och fyra badrum.
Vissa majestätiska interna trappor av marmor och smidesjärn leder till övervåningen, där det finns en öppen studie med utsikt över vardagsrummet nedanför. På denna våning finns också sovrummet med eget sovrum.
I vardagsrummet på bottenvåningen leder till våningen under, som används för avkoppling och underhållning och har en konversation område utrustad med en bar och ett biljardbord, en lekplats för barn, ett område för videospel, en biograf rum med över 20 bekväma fåtöljer och ett fullt utrustat gym, det finns också en hall som leder till tvättstugan. På denna våning finns också en temperaturstyrd källare.
Denna villa till salu rum kännetecknas av modern design, som är elegant kombineras med trägolv, marmor, raffinerad paneler och stor uppmärksamhet på detaljer.
Denna lyxiga egendom är omgiven av en spektakulär trädgård med en engelsk stil gräsmatta som har fint planterad med en stor variation av växter och höga träd. Det finns också en lekplats för barn, en fotbollsplan och en romantisk lusthus som är perfekt för middagar med familj och vänner.
Denna villa till salu är den perfekta lösningen för dem som älskar att vara i nära kontakt med naturen, som är th e viktigaste inslaget i Brianza området, men också vill ha nära till alla bekvämligheter och tjänster som erbjuds av de viktigaste städerna i den område. Milanos centrum ligger bara 25 km bort.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Monza e Brianza
Område: Brianza

Utvändig yta: 1 hektar
Ryta: 1000 m2

6 sovrum
4 badrum
Täckt pool
Trädgård
Gym
Biljardrum med bar
bio rum
Videospel område och lekplats
Utegrill
Vinkällare

Monza 15 km - Milan 30 km - Lecco 25 km - Como 25 km - Bergamo 55 km - Milan Malpensa flygplats 55 km

Rif: 1760
Pris: € 6.000.000

brianza

Brianza villor
villa till salu brianza

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

brianza

Milan är av romerskt ursprung men fortfarande upprätthåller flera gamla minnen, med kopplingar till den keltiska befolkningen som lämnade djupa och utan tvekan kulturella tecken redan innan den romerska dominans.
Omgivningen har många torrents som sedan tidernas begynnelse, har producerat djupa depressioner och vågor, och det finns mycket stora grönområden, dekorerade av populära villor.
Detta område var också fastställandet av många våldsamma strider, som nådde sin höjdpunkt med förstörelsen av Milano och dess omgivande kommuner genom Barbarossa; då det blev ett viktigt kommersiellt korsning under det 14th århundradet tack vare huvudvägen som leder från Milano till Como.
Historien om den då lilla staden hade också en mycket mörk period i samband med två plågor, som drabbade många städer mellan 1575 och 1630, orsakar död, förstörelse och elände.
Och ändå, även under dessa år, flera ädla gods byggdes, tillägnad nöjen och distraktion från stadslivet: dessa med tiden blev centrum för omorganisationen av jordbruksmark i stora företag, varav några fortfarande existerar idag och är tidlöst värde.
Milan är för närvarande den urbana och ekonomiska centrum Nothern Italien, det har lyckats behålla och värna om sin extrema skönhet och bevara dess underbara landskap. Ligger bara en kort bit från Lombard metropol, är detta område lättillgängligt.