Lyxvilla Till Salu I Mugelloområdet | Lionard 

Lyxvilla till salu i Mugelloområdet

full screen
39 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I kvarteren i Florens , inte långt från Barberino di Mugellos motorvägsavfart, finns det här fantastiska, rustika, lyxiga hem till salu.
Denna fastighet är 510m höjd, dess grunder mäter ca 13 hektar och är omgiven av charmiga skogar med bokträd, ekar och kastanjeträd.
I den här stora trädgården finns en underbar pool, en tennisbana och en liten sjö. Här är det möjligt att koppla av medan du njuter av ett unikt och orörd landskap, medan du går bland gamla olivträd och långa evergreens.
Huvudvåningen är uppdelad i två oberoende lägenheter. Lägenheten på trädgårdsnivå mäter cirka 300 m2 och har två våningar. Ingången leder till ett stort vardagsrum separerat från matsalen, medan köket leder till poolen. Till vänster om entrén finns en trappa som leder till sovrummet, där det finns fem sovrum och tre badrum.
Utanför finns en stor terrass på trädgårdsplan, med en matplats utrustad med en grill under en portik.
Den andra lägenheten, som mäter ca 150 m2, ligger på andra våningen i villan och kan nås från en yttre trappa. Ingångsdörren leder direkt till vardagsrummet, medan en korridor leder till sovrummet, som har tre sovrum och två badrum.
För att slutföra denna lyxfastighet till salu finns också en uthus i sten med en vacker panoramaterrass. Det ligger mittemot huvudvåningen, mäter 140 m2 och har två våningar. Bakom huset finns också ett stort område som används som parkeringsplats.
Detta drömhuss privilegierade läge, precis innan bergen delar upp Mugelloområdet från Emilia Romagna, betyder att det skyddas mot den kalla vintern och har ett mycket behagligt medelhavsklimat.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Florens
Kommun: Barberino di Mugello

Typ: lyxvilla

Inre yta: 590 m2
Extern yta: 13 hektar

Huvudvilla: 450 m2
Utbyggnad: 140 m2
Simbassäng
Tennisbana
Bowling grön
Liten sjö
Parkering

Florens 30 km - Bologna 80 km - Lucca 90 km - Forte dei Marmi 120 km - Siena 100 km

Rif: 1861
Pris: € 2.000.000

Lyxiga hem

Villor i Toscana
Villa med pool

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Barberino di Mugello

Florens , den charmiga huvudstaden i Toscana, har många monument och historiska byggnader, men är också hem för många villaer i historiska centrum eller på kullarna kring renässans vagga.
Florens ligger i ett scenografiskt läge, mitt i en vid dal omgiven av kullarna i Cercina, Fiesole, Settignano, Arcetri, Poggio Imperiale och Bellosguardo. I det här landskapet finns det många lyxfastigheter, men också många periodiska och prestigefyllda villor
Det finns många attraktioner som staden Florens har att erbjuda, förutom de tidigare nämnda monumenten och byggnaderna finns kända torg, historiska teatrar och broar, stadsmurar och dörrar och de charmiga byarna utspridda på den toskanska landsbygden och prydda av flera Åsikter som karakteriserar en region som är världsberömd för sin skönhet och elegans.
Den som vill köpa en exklusiv egendom är säker på att hitta den som passar deras behov i Toscanas fantastiska miljö.