Lyxvilla Till Salu Italien | Lionard 

Lyxvilla till salu Italien

19 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Placerad på Pisa kullar och omgiven av en rik trä bland gårdar och vackra landskap, har en underbar utsikt denna lyxvilla på dalen Cecina floden och är kort avstånd från havet.
Fastigheten har 8 hektar mark varav fyra är avsedda för framställning av Montescudaio DOC vin och fyra hektar upptas av olivlundar och toskanska trä.
Slutföra egenskapen är en 180m2 villa, är det på toppen av kullen, en källare 160m2 i nivå land gården, ett lager av 135m2 och en trä chalet av 42m2.
Villan kännetecknas av den typiska toskanska arkitektur, med gjorda i terrakotta golv och trä dörr- och fönsterkarmar. Interiören är på en nivå, men i förskjutna nivåer och det är inredd med lyxiga möbler i lantlig stil. Den är värd en stor vardagsrum matsal, två sovrum, tre badrum, en studio och ett kök.
Mittemot villan finns en tak på 30m2, som används som lager och garage. Källaren består av en byggnad på en nivå.
Genomgången egendom två byggnader: Stugan och lager används som relais chateau. Stugan är en liten trästruktur på en sten stiftelse och har två sovrum, en matsal, ett kök och ett badrum med utsikt på vingårdar.
Lagret har erhållits genom en gammal sylt och bevara fabriken och har en sten struktur med möjlighet att förverkliga tre lägenheter eller små toskanska villor.
Fastigheten är anordnad att realisera en swimmingpool.
Tekniska detaljer
Interiör yta: 550m2
E xteriors yta: 8 han
 
Villa: 180m2
sovrum: 2
badrum: 3
vardagsrum: 1
matsalar: 1
kök: 1
 
Chalet: 42m2
b edrooms: 2
badrum: 1
matsalar: 1
kök: 1
 
plus andra rum och teknikområden: 3
 
källare: 160m2
lager: 135m2
takläggning: 30m2
Montescudaio vingård: 4 han
Trä och betesmark: 4 han
Total markyta: 8 han
 

Pisa km 56 - Cecina km 10 - Castiglioncello km 20 - Volterra km 27 - Livorno km 39 - San Gimignano km 56 - Golf Club Tirrenia km 38 - La Bagnaia Resort & SPA km 48 - Pisa flygplats km 57 - motorvägsavfart: Rosignano Marit km 15.
Rif: 2228
Pris: Upptill 2,5M

villor Toscana

hus Italien
italienska villor

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Pisa

Platsen Namnet kommer från föreningen av det latinska ordet "Mons" (mount) och "Scutarius", som betyder "en person som bygger sköldar". Montescudaio citeras för första gången i ett officiellt dokument med anor 1091 och med hänvisning till donation av greven Ghrerardo della Gherardesca av en kyrka har rätt till Saint Andrew till Benedectine nunnor, som bodde i ett kloster som tidigare byggdes av samma räkna. Trots Gherardesca s Greven levde i Pisa, utövade de under en lång sin behörighet byn Montescudaio och på klostret också. Grevarna uppror mot Pisan republiken genom att liera i 1345 med trupper Milano Dukedom som skickades av Luchino Visconti. I början av femtonde århundradet Gherardesca s Counts dämpad till Republiken Florens och följaktligen byn Montescudaio var under den florentinska jurisdiktion. I slutet av samma århundrade, på grund av Räknar verksamhet mot Republiken Florens, den senare konfiskerade deras egenskaper, bland dem också Montescudaio som definitivt bifogades den florentinska ägodelar. I 1479, under Medici dominans, Montescudaio var förhöjd till rangen av autonoma vanligt. 1648 gav storhertigen Ferdinando II byn som en fejd, med titeln "Marquisate", till den aristokratiska familjen Ridolfi som höll kontrollen över byn fram till början av sjuttonhundratalet. Perioden för Ridolfi dominans präglades av ständiga konflikter mellan invånarna i Montescudaio och samma Ridolfi familj på grund av övereffekt utövas av detta brev, som hade kontroll över alla de resurser i hela territoriet. 1727, genom dieing sista Ridolfi direkta ättling, Montescudaio kom tillbaka till den florentinska Grand Dukedom men i 1735, storhertig GIANGASTONE av Medici gav igen byn som fejd till Cosimo Ignazio Ridolfi. Tillsättandet bekräftades igen i 1738 av Francesco II Lorena och Ridolfi familj fortsatt utövat sin behörighet på Montescudaio tills 1778. I början av det nittonde århundradet territorium Montescudaio invaderades av Napoleons trupper som stannade fram till 1814. I 1815 Montescudaio in igen toskanska Grand hertigdömet, som det var en del upp till enighet Italien inträffade på 1861 genom inverkan av kung Vittorio Emanuele II Savoia.