Lyxvilla Till Salu På Mount Argentario | Lionard 

Lyxvilla till salu på Mount Argentario

full screen
54 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
På Argentario, i en särställning med utsikt över Medelhavet, finns detta lyxiga villa med pool till salu.
Denna dröm hem är omgiven av en underbar 19 hektar trädgård som är hem till typiska medelhavsväxter såsom bougainvillea växer på husets väggar, växter av rosmarin och lavendel härrör mycket trevliga dofter eller de majestätiska cypresser och tallar gör vissa skugga under heta sommardagar.
Villans stora gräsmattan är också hem till en underbar infinity pool utrustad med en terrass och ett solarium, vilket gör det till ett perfekt ställe att koppla av, kyla ner och njuta av utsikten över havet och ön Giannutri. Bara några steg från poolen finns en stor loggia med en grill där man kan äta utomhus medan försiktigt rörd av havsbrisen.
Rummen i denna 394,5 m2 prestigefyllda house har några typiska toskanska detaljer såsom Cotto klinkergolv, högt i tak med synliga takbjälkar och grå sandsten finish.
På bottenvåningen av gården är hem till vardagsrummet, som består av en stor hall med öppen spis, Detta rum leder till en magnifik terrass med utsikt över havet. På denna våning finns också det stora sovrummet med eget badrum.
På övre våningen finns ett mycket ljust vardagsrum med stora fönster med utsikt över trädgården, kök (som är ansluten till poolen är loggia), fyra sovrum (varav två är en-suite) och ett enkelrum med egen ingång till trädgården.
För att slutföra den här egenskapen för försäljning finns också en 80 m2 garage och en carport där det är möjligt att parkera fler bilar.
Denna charmiga villa på Argentario är i ett idealiskt läge för dem som söker stillhet och avskildhet och älskar att ha långa promenader eller rider och njuta av en fantastisk utsikt.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Grosseto
Område: Mount Argentario

Typ: havet lyxvilla

Ryta: 394,5 m2
Utvändig yta: 19 hektar

5 sovrum
6 badrum

Pool 14x6 m
Loggia med grill
Badrum i poolområdet
panorama terrass
barbeque
Eldstad
Garage: 78,8 m2

Porto Ercole 8 km - Porto Santo Stefano 12 km - Orbetello 10 km - Rom-Fiumicino flygplats 148 km - Siena 125 km - Florence 190 km

Rif: 1423
Pris: Från 5M till 10M

lyxvilla argentario

tuscan havet villa
lionard lyx fastigheter

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

argentario

Mount Argentario, en exklusiv och berömda semesterorten område på den toskanska kusten, kännetecknas av bergs länder och en hög klippiga kusten, är täckt av tät och frodig vegetation: dvärg palmer, Medelhavet buskar, olivträd, vinrankor och fruktträd.
Destination av elit turism sedan tiden för etruskerna och romarna, Mount Argentario idag har underbara lyxhus och prestigefyllda egenskaper som ställs som ädelstenar i Dream platser.
Med sina kristallklara havet, frodig vegetation och avkoppling områden Argentario är en allt populärare och attraktiv destination i den toskanska kusten för både nationell och internationell elit, perfekt för hosting fantastiska egendomar.