Magnificent Havet Hotell På Amalfikusten | Lionard 

Magnificent havet hotell på Amalfikusten

full screen
55 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I en extraordinär läge, ligger högst upp på klipporna vid Amalfikusten, finns detta magnifika lyxhotell till salu.
Den här egenskapen har en total yta på 2,2 hektar, från staten vägen som går längs kusten till havet och det kan nås via en privat väg som för närvarande behöver några restaurering fungerar och har två åtkomster, en för bilar och en för fotgängare. En bred stig leder till en stor terrass som används som en sommarträdgård, utsmyckad med blomkrukor och Cotto golv; från terrassen är det möjligt att komma åt de nedre våningarna i dödsboet.
Arbetsplanen för byggnaden följde noggrant alla lagar om skyddet av kustområdet, så gården är i perfekt harmoni med sin omgivning som är bland de mest pittoreska i Italien.
Hotellet är spridda över sex nivåer för en total yta på 2,500m2 och har 27 rum för sina gäster, samt olika kommunala områden och tekniska rum.
Det finns ett välutrustat industriella kök, en matsal med cirka 100 platser, en tvättstuga, en mottagning och en bar. Med utsikt över en av de många terrasserna i denna prestigefyllda hotell till salu finns en uppvärmd inomhuspool utrustad med en bubbelpool, golvvärme och vägg värme, LED-belysning, och en ljudspridningssystem.
Spaavdelningen är utrustad med alla bekvämligheter och inkluderar en bastu, ett turkiskt bad, en emotionell dusch, en massage område och toaletter.
Detta exklusiva lyxhotell har, tack vare sin extremt värdefull position, en hisnande fullständig bild av sago landskap som kan nå upp till Capri och Sirenusas skärgård på mycket klara dagar.

Tekniska detaljer
Region: Campania
Provins: Salerno
Område: AMALF Kusten

Typ: havet lyxhotell

Ryta: 2500 m2
Utvändig yta: 2,2 hektar

6 våningar
27 sovrum
Reception
Bar
restaurangsalen
terrasser
Inomhuspool
Spa
Privat tillgång till havet

Salerno 40 km - Neapel 63 km - Capodichino flygplats 67 km - Rom 280 km - Capri 1 h

Rif: 1271
Pris: Reserverad förhandling

Amalfikusten Hotel

lyxhotell
lionard hotellet

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Amalfikusten

Den underbara Amalfikusten är en kuststräcka i regionen Kampanien i södra Italien.
Utsikt över bukten i Salerno, platsen för detta fantastiska lyxhotell till salu, är denna plats känd över hela världen för den hisnande vackra landskapet och havet, liksom för de charmiga byar som omger den, var och en med sina egna traditioner och stark kulturella influenser.
Kända lokala producerar, vackra lyxvillor, prestigefyllda hotell, bra mat, naturliga skönheter, och alla typer av komfort är vad möter dig på Amalfikusten, ett paradis av den italienska halvön.
I denna unika landskap, så väl känd och älskad över hela världen, kommer du att hitta den perfekta drömhus för din semester eller att leva i året runt, njuta av det milda och behagligt klimat samt den stora skönheten i detta område.