Magnificent Seaside Villa I Mount Argentario | Lionard 

Magnificent Seaside Villa i Mount Argentario

full screen
60 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I den vackra och exklusiva semesterorten Mount Argentario denna magnifika lyxvilla, isolerad och ligger högst upp på en klippa med en 180 graders utsikt över det kristallklara havet är till salu.
Det finns mycket få prestigefyllda villor i detta område, eftersom 80-talet ytterligare konstruktion förbjöds.
Denna underbara egenskapen har hållits i utmärkt skick och är för närvarande en verklig pärla i en oas av lugn, med direkt och privat tillgång till havet.
Arkitekturen är i toskansk stil, med ytskikt i lokala material såsom sten och trä. Den inre ytan av villan är 315 m2 och det finns en magnifik delvis täckt terrassen på 300 m2. Inuti finns en master svit och 3bedrooms för gäster, alla med privat badrum. Det finns också rum pulver.
Nedanför den stora terrassen finns 2further lägenheter i 170 m2 vardera med en stor terrass, utrustade med alla bekvämligheter. Alla rum i denna lyxvilla har utsikt över havet.
Villan är klar med ca 200 m2, som kan nås via en av 2 hissar på fastigheten.
Dess absolut unikt läge, imponerande storlek, bekvämligheter och isolerad och skyddad plats gör denna vackra villa till salu i Monte Argentario en unik och exklusiv egendom.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Grosseto
Kommun: Mount Argentario

Typ: Luxurry havet villa

Inre yta: 513 m2
Utvändiga yta: 2,5 tunnland

Huvudsakliga villa: 315 m2
Terrass: 300 m2

Lägenheter: 170 m2
Terrasser: 150 m2
Parkering: 200 m2

Lagring: 10 m2
Omklädningsrum: 18 m2
Privat tillgång till havet
2 hissar

Orbetello 4 km - öarna i toskanska skärgården 20 minuter - Termalbad en km - Golf Club 5 km - Rom Airport 90 km
Rif: 1276
Pris: Från 5M till 10M

Mount Argentario

Seaside villor Toscana
Grosseto

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Mount Argentario

Argentario, en exklusiv och berömda semesterorten på den toskanska kusten präglas av en bergig terräng och en hög klippiga kusten, är täckt av tät och frodig vegetation som dvärgpalmer, Medelhavet borste, oliver, vinrankor och fruktträd.
Destination av elit turism sedan tiden för etruskerna och romarna, Mount Argentario idag har underbara lyxvillor och prestigefyllda egenskaper som ställs som ädelstenar i exklusiva platser.
Kristallklart hav, frodig vegetation, relaxavdelningar, och på samma gång, raffinerad och passande för fantastiska egenskaper, är Argentario en increasinly populär och attraktiv destination för både nationell och internationell elit.