Magnificent Slott Till Salu I Florens | Lionard 

Magnificent slott till salu i Florens

full screen
57 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Kullarna nära Florens är platsen för denna medeltida slott till salu, vars historia går tillbaka till 1300-talet.
Fastigheten, som ägdes av flera viktiga adliga familjer under århundraden har varit i händerna på dess nuvarande ägare sedan den 18: e talet och historiska vittnen och minnen från svunna tider återuppleva genom dess väggar
Anläggningen består av huvudbyggnaden, herrgårdar och jordbruks bilagor, med en total yta på 3438 m2, som fram till förra århundradet, utgjorde en liten oberoende och självförsörjande by mark jordbruk.
Gården till salu, i själva verket omfattar cirka 110 hektar vingårdar, olivlundar och skogar. På 1800-talet producerade ägarnas förfäder utmärkta prisbelönta viner och även utsökta olivolja i slottets gamla olivpress, som nu är ett museum. Gården har konverterats till biologisk produktion och består av 95 hektar hundraåriga skogar, 13 hektar olivlundar och 2 hektar vingårdar med Sangiovese, Cabernet och Merlot druvor.
Den 1684 m2 slott har eleganta sviter i jugendstil, medan hus på landet gränsar det har delats in i typisk toskansk stil lägenheter med utsikt över en mycket privat innergård, en idealisk plats att njuta av ett gott glas vin med vänner och familj.
Det finns också en härlig pool perfekt att slappna av medan omgiven av grön natur och tystnad.
Placeringen av denna historiska egendom är idealiskt för att njuta av den typiska atmosfären i den toskanska landsbygden och som en bas för intressanta kulturella resor i regionen.
De som älskar friluftsliv kan spela golf i en av de städer mest exklusiva klubbar som är bara 6 km bort, eller gå på en ridning resa, gå eller cykla genom vingårdar och gamla byar och upptäcka orörda landskap och mat och vin specialiteter.
Tekniska detaljer
Region: Toscana
Province: Florence

Typ: slott - semester gård - gård

Ryta: 3438 m2
Utvändig yta: 110 hektar

Castle: 1684 m2
8 sovrum
10 badrum

Semester gård: 262 m2
7 sovrum
6 badrum

Byggnader utanför slottets borggård: 588 m2
Bilagor: 164 mq
Källare: 700 m2
Chapel: 40 m2

Pool: 14 x 7 meter

Olivlund: 13 hektar (5500 olivträd)
Vingård: 2 hektar
Trä: 95 hektar
Trädgårdar och innergårdar: 1990 m2

Florens flygplats 10 km - Sea 120 km - Arezzo 80 km - Siena 70 km - Volterra 74 km - Castiglioncello 120 km - Forte dei Marmi 115 km - Pisa 95 km
Rif: 1536
Pris: Från 5M till 10M

slott till salu

gamla gods
villor i Toscana

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Florence - kullar

Staden Florens, huvudstad i Toscana, ligger i mitten av en dal omgiven av de gröna toskanska kullarna hela världen älskar.
Staden erbjuder många attraktioner, från dess berömda torg, såsom Piazza della Signoria, Piazza del Duomo, Santa Croce och San Lorenzo, dess historiska teatrar, broar, mäktiga väggar och gamla dörrar.
I detta sammanhang finns det flera och mycket önskvärda lyxfastigheter: alla som vill köpa en exklusiv egendom är säker på att hitta en som mest passar deras behov i Florens och i de charmiga omgivningarna.
Känd i hela världen, inte bara för sina monument och historiska byggnader, men också för dess drömhem, som ofta har historiska prestige, beläget i centrum av staden eller på kullarna som omgav den så kallade "vagga renässansen".