Magnifik Egendom Till Salu I Lucca | Lionard 

Magnifik egendom till salu i Lucca

full screen
65 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Nära Lucca , i hjärtat av Toscana och mycket nära centrum, finns det denna magnifika period lyxvilla till salu.
En intim position ger god integritet till fastigheten och låter den njuta av det frodiga och orörda landskapet som omger det, vilket har stora utbredningar av tjocka skogar, vingårdar och olivlundar. Dessa är också en del av de 16 hektar av denna egendom, som är hemma för en underbar pool och tillåter byggandet av en privat helikopterbana.
Huvudvilla går tillbaka till 1500-talet, under det följande århundradet blev det ett kloster och omvandlades sedan till ett hem av en av de mest inflytelserika ädla familjerna i området, som bodde här fram till mitten av 1900-talet.
Denna omsorgsfullt renoverade bondgård visar fortfarande all sin magnifika och är därmed en av de mest extraordinära byggnaderna i denna region. Detta komplex mäter cirka 1200 m2 och består av huvudvilla och tre bilagor som lätt kan användas som uthus för gäster eller som rekreationsrum.
Varje rum på denna egendom, inklusive dess privata kapell, är utsmyckad med underbara fresker som lyfter fram den konstnärliga smaken av olika perioder, från 1700-talet till 1800-talet. Högkvalitativa möbler och raffinerade detaljer förbättrar också den regala och tidlösa atmosfären i detta extraordinära lyxhem i Lucca.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Lucca
Kommun: Capannori

Typ: period lyxvilla

Inre yta: 1200 m2
Extern yta: 16 hektar

7 sovrum
Studie-bibliotek
Privat kapell
Simbassäng
Raffinerade detaljer

Lucca 15 km - Florens 70 km - Pisa 26 km - Forte dei Marmi 45 km - Siena 140 km

Rif: 3212
Pris: Från 2,5M till 5M

Period villa

Villa till salu lucca
Lionard lyxfastigheter

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lucca

Den här charmiga perioden lyxvilla ligger i Lucca i Toscana , en stad med stor skönhet och med en rik och kontroversiell historia: Född som en ligurisk bosättning enligt vissa historiker, även om andra tror att den har etruskiskt ursprung.
Lucca är känt för sitt antal lyxvillor och historiskt prestigefyllda gods, och har bevarat många av dess gamla strukturer som amfiteater, forum och romanska kyrkor.
Senare ockuperat av goterna och senare byzantinerna Lucca, hem för denna magnifika lyxfastighet till salu, blev en av de viktigaste huvudstäderna i Lombardiket.
Under de följande åren steg många imperier och föll, men en sak som vi är säkra på är att Lucca var en av de viktigaste medeltida städerna i Italien, vars rika historia och storhet fortfarande är synlig idag.