Magnifik Lantgård Till Försäljning I Monferrato | Lionard 

Magnifik lantgård till försäljning i Monferrato

full screen
40 Foto
I provinsen Alessandria i Monferrato, ett område känt för produktion av mousserande viner och röda viner, finns denna magnifika lantgård till försäljning, inbäddad i en lummig grönska. För närvarande används denna prestigefulla egendom till försäljning en del av ett större jaktreservat, som gård för produktion av olika typer av utmärkta viner med möjlighet att omvandlas till en turistanläggning. Egendomen har en total boyta på cirka 2500 m2 och består av flera byggnader, inklusive huvudvillan, en gård från 1800-talet och slutligen en källare och vinlager. Med en yta på cirka 800 m2 har huvudvillan 2 våningar, på bottenvåningen finns ett fyrdubbelt vardagsrum, en salong, ett musikrum med piano, en bar, matsal och biljardrum. På första våningen finns sju sovrum med eget badrum och vackra ytbehandlingar. Ett tillhörande annex har 5 utrymmen och toalett. En sällsynt detalj i denna egendom är ett vinlager "infernot", en källare i tuffsten med värdefulla, nischade viner från de bästa årgångarna. Omkring egendomen ligger ett stort grönt område med utsökta vinodlingar med produktion av utmärkta viner. I området finns tillgång till många sportaktiviteter, som ridning och cykling längs underbara naturstigar.
Tekniska detaljer
Region: Piemonte
Provins: Alessandria
Plats: Monferrato

Boyta: 2.500 m2 
Markyta: 23 hektar

Huvudvillan
Gård från 1800-talet 
Källare 
Vinlager 
Vinodling 

Golf Club 3,5 km - Alessandria 18 km – Turin 80 km – Genova 120 km – Milano 120 km – Flygplats Milano Malpensa 120 km
Rif: 3365
Pris: € 2.500.000

villa till försäljning i monferrato

lantgård till försäljning i monferrato
lantgård till försäljning i monferrato

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Monferrato

Alessandria, är en av de viktigaste städerna i norra Italien. Platsen är känd för sitt utbud av många slott och prestigefulla fastigheter, rik på historia, konst och kultur och har under århundraden behållit sin prakt och storhet. Den vackra staden Alessandria är full av historia och charm och erbjuder många platser av historiskt och kulturellt intresse såsom Katedralen, la chiesa di Santa Maria di Castello, il Palazzo Ghilini, il Palazzo dal Pozzo, il Palazzo Prati di Rovagnasco och många andra intressanta museer. En ung och aktiv stad som erbjuder många events som: Rievocazione della battaglia di Marengo, Motoraduno Internazionale, Biennale di Poesia, Alè Chocolate, Salone del Biscotto och många fler. Området erbjuder magnifika byar, små höjder, böljande kullar vilket resulterar i ett verkligt förtrollande landskap.