Magnifik Lyxvilla Vid Sjön Maggiore | Lionard 

Magnifik lyxvilla vid sjön Maggiore

full screen
65 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna magnifika lyxvilla till salu ligger i Piemonte , vid stranden av Maggiore-sjön , i en spektakulär panoramautsikt.
Den här fastigheten byggdes på 1930-talet och totalrenoverades år 2002 och har en privat strand och brygga och består av en vacker villa med fem sovrum och en uteplats med två sovrum.
Denna fastighet mäter totalt 1.200 m2 med huvudvågen som mäter över 1000 m2.
Det finns en underbar och perfekt välskött trädgård som mäter cirka 8 000 m2 och är hem för några charmiga avkopplingsområden med en fantastisk utsikt över sjön och en parkeringsplats med plats för fyra bilar.
Villaens monumentala ingång har en dubbel symmetrisk trappa som leder till första våningen, där det finns vardagsrum, består av ett vardagsrum, tv-rum och en matsal med tillgång till köket. Varje rum har tillgång till en vacker terrass med sjöutsikt där det finns en annan dubbel trappa som leder till trädgården.
På bottenvåningen finns hushållsavdelningen, med kök och tvättstuga, och till fem rum med eget badrum.
Några steg leder till den lägre nivån, där det finns ett rymligt vardagsrum med magnifika fresker väggar och ett rum med en jacuzzi som passar fyra personer.
Tvärs över trädgården finns en oberoende stuga och bara några steg nedanför, den privata stranden där du kan koppla av och ha trevliga måltider utomhus som inramas av sjön.

Tekniska detaljer
Region: Piemonte
Provins: Novara
Kommun: Lesa
Område: Lago Maggiore

Typ: lyxvilla på sjön

Inre yta: 1200 m2
Extern yta: 8,050 m2

Huvudvilla: 1,018 m2
Uthus
Docka
Privat strand
Lake front

Novara 50 km - Turin 130 km - Alessandria 120 km - Asti 140 km - Aosta 175 km - Genua 200 km

Rif: 3260
Pris: Mer än 10M

Lake maggiore

Sjöfront villa
Lionard lyxfastigheter

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lago Maggiore

Lago Maggiore, med sitt milda klimat och intima läge mellan de vackra bergen i Piemonte, är verkligen en av de mest populära destinationerna, tack vare dess strategiska läge.
Tack vare det milda klimatet på vintern och de svala sommardagen, har Lago Maggiore många arter av blommor och växter som vanligtvis finns i subtropiska områden. De vanligaste växterna är citron-, oliv- och laurelträd, men det finns också kamelier, Rhododendroner och azaleor.
Detta område är verkligen exklusivt och är berömt hem för vackra drömhem som är i stor efterfrågan bland italienska och internationella kunder. De italienska sjöarna har alltid varit en populär plats för affärsmän och de internationella och nationella jet-setterna.