Magnifik Venetiansk Villa Från 17-talet Till Salu | Lionard 

Magnifik venetiansk villa från 17-talet till salu

full screen
66 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I provinsen Treviso, i ett utmärkt läge med panoramautsikt på toppen av en kulle, är denna magnifika lyxvilla till salu.
Det är en imponerande, exceptionell venetiansk villa, byggd 1679 designad av en känd arkitekt vars offentliga, privata och religiösa verk fortfarande kända idag.
Det prestigefyllda hus bär fortfarande namnet på den ädla venetianska familjen som har för generationer tillbringade avkopplande sommarlov, med hjälp av huset som en referenspunkt för förvaltningen av sitt jordbruk. Den monumentala arkitekturen har en yta på 1550 m2 med 3 våningar med 450 m2 vardera, plus 2 entresolplan på 100 m2 vardera.
En av de utmärkande dragen i den egenskapen är definitivt den spektakulära fasad som tar oss tillbaka i tiden med sina typiska drag av den underbara arkitekturen i Palladio. Den mellersta, något utskjutande och berikad med öppningar, krönt av säregna trumhinnan dekorerad med klassiska statyer. En central trappa, prydd med en smidesjärn räcke leder från den italienska trädgården vid ingången till fastigheten. På bottenvåningen finns kök och matsalar, sedan går upp till första våningen med en stor central hall med högt i tak, 4 stora sido rum och 2 mindre rum i sidovingar. En lång och imponerande spiraltrappa leder till 2: a våningen där det finns sovrum och andra vardagsrum, enligt arrangemanget i nedre våningen.
Skadad under första världskriget, extra villa till salu har varsamt renoverats och återställt till sin forna glans, så mycket så att i 1938 värd Amedeo di Savoia-Aosta med sin stav.
Utanför en elegant aveny kantad med vackra träd leder till stora och välskött park, ner till det gamla stallet inte långt från villan.
I anslutning till huset finns en dependance på 120 m2, som nås via en röd stentrappa. Längre ner en bred trappa kan du nå pooldäcket, där det finns vackra neoklassisk stil pool.
Hittills har de nuvarande ägarna, ättlingar till den ädla venetianska familjen, som bor i detta drömhus, väl bevarat och vårdas det i varje detalj.
Tekniska detaljer Region: Veneto
Provins: Treviso

Tipologa: Period villa - Lyxvilla

Inre yta: 1670 m2
Utvändiga yta: 5 hektar

Main Villa: 1550 m2
Dépendance: 120 m2
Grönt hus: 130 m2
Slå samman

Treviso 20 km - Venedig 60 km - Jesolo 65 km - Padua 80 km - Cortina d'Ampezzo 100 km - Trieste 140 km Rif: 1308
Pris: Mer än 10M

treviso

Lionard
venetianska villor

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Treviso är en stad i regionen Veneto med ett milt klimat. Regionen kännetecknas av förekomsten av rika slätter floder.
Känd för en lång tradition av religiösa och monastiska traditioner, är staden hem för många kyrkor och gamla kloster.
Bland de historiska byggnaderna, vittnen av förändringarna byggnaden i Treviso, den mest kända är Ca 'dei Carraresi Ca' da Noal, Ca 'från Robegan Ca' Spineda, Palazzo och Palazzo Dolfin Bomben.
Piazza dei Signori och Palace of the 14th århundradet är i hjärtat av staden och dess historiska och kulturella centrum.
Det finns många lyxiga villor i området Treviso och de omgivande städerna, från de historiska som byggdes mellan den 17: e och 19-talen till de mest moderna och tekniskt, för att passa alla behov.