Magnifik Villa I Provinsen Treviso | Lionard 

Magnifik villa i provinsen Treviso

full screen full screen video
58 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I provinsen Treviso , på kullarna där den berömda Prosecco produceras, finns det denna extraordinära lyxfastighet till salu.
Denna egenskap, som har en eklektisk stil och ser ut som ett majestätiskt slott, byggdes på 1800-talet från en design av den kända arkitekten Domenico Rupolo.
Det här drömhusets mest extraordinära och värdefulla funktion är dess extremt panoramautsikt i hög position och med perfekt sol exponering.
Den här nybyggda fastigheten, som inleddes i slutet av 1990-talet, involverade både inomhus och utomhus och syftade till att modernisera byggnaden genom att göra den perfekt funktionell, samtidigt som den försiktigt bibehåller sina mest värdefulla historiska element, till exempel sina raffinerade golv och fresker.
Denna prestigefyllda egendom mäter ca 900 m2 och dess fyra våningar är anslutna med en hiss.
På källarvåningen finns ett garage med plats för fyra bilar, källare med synliga stenmurar och andra tvättstugor. På första våningen finns tre stora sovrum, inklusive master svit med garderob och två badrum. På andra våningen finns en självständig lägenhet som byggdes tack vare renoveringen. Den har tre sovrum, två badrum och ett vardagsrum med kök.
På sista våningen finns en spiraltrappa som leder till en trevlig belvedere där du kan njuta av en fantastisk utsikt över omgivningen.
På bottenvåningen finns en stor hall, ett vardagsrum med öppen spis, matsal och vardagsrum.
För att slutföra de funktioner som erbjuds av denna villa till salu finns det också en täckt pool med ett fitnesscenter och en bastu, med utsikt över den här luxuriösa parkens fastighet. Den senare mäter 4 700 m2 och är hem för fruktträd och hundraåriga växter.

Tekniska detaljer
Region: Veneto
Provins: Treviso

Typ: lyxvilla - slott

Inre yta: 900 m2
Yttre yta: 4 736 m2

5 sovrum
6 badrum
Terrass: 80 m2
Källare
Täckt pool
Fitnesscenter
Bastu
Garage

Motorväg 10 km -Treviso Flygplats 30 km - Venedig 60 km - Cortina d'Ampezzo 80 km

Rif: 3094
Pris: Från 2,5M till 5M

Villor i Veneto

Slott till salu
Lionard lyxfastigheter

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Treviso

Treviso är känd för sin långa religiösa och monastiska tradition, i staden finns många kyrkor och antika kloster, det viktigaste är kyrkan San Francesco, kyrkan San Nicolò, katedralen och kyrkan San Martino Urbano.
Bland de historiska byggnaderna, vittnen till förändringarna i Treviso under åren, är de mest kända Ca 'dei Carraresi, Ca' da Noal, Ca 'da Robegan, Ca' Spineda, Palazzo Dolfin och Palazzo Bomben.
Piazza dei Signori och dess 1400-talspalats ligger i hjärtat av staden och dess historiska och kulturella centrum, medan Loggia dei Cavalieri är symbolen för dess politiska och sociala makt.
Det finns flera lyxiga och prestigefyllda venetianska villor i området Treviso och i städerna som omger det. De byggdes mellan 17 och 1900-talet och representerar det konstnärliga och arkitektoniska arvet i detta område.