Magnifik Villa Till Försäljning I Florens | Lionard 

Magnifik villa till försäljning i Florens

full screen
43 Foto
Bland de förtrollande kullarna i närheten av Florens finns denna magnifika lyxvilla från början av 1900-talet till försäljning. Fastigheten har en inneryta på 790 m2 och består av en huvuddel som kännetecknas av ett imponerande krenelerat torn som nyligen är uppdelad i två lägenheter med egen ingång och en bondgård. I överensstämmelse med vad som ursprungligen var den enda ingången till byggnadskomplexet finns också ett litet kapell. En trädgård på flera nivåer med trappsteg och stenmurar slingrar sig runt fastigheten med olivträd, doftande medelhavsväxter, träd, prydnadshäckar och välklippta gräsmattor, alla på en yta på 1,2 hektar. Egendomen är inte bara fantastiskt belägen men har också en spektakulär utsikt som sträcker sig till de florentinska kullarna och över Florens. Villans storlek gör den mångsidig och lämpar sig för många användningsområden, både som vanliga boenden till separata lägenheter. Den högkvalitativa inredningen med tegel, träbjälkar och tegeldekorationer, typiska inslag i den toskanska traditionen, gör detta till en unik och mysig bostad. De stora terrasserna med stenpelare, samt en på toppen av tornet, erbjuder en otrolig utsikt över den gröna naturen och gör den till en perfekt plats för avkoppling.  
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Florens 

Typ av boende: lyxvilla

Boyta: 792 m2
Markyta: 1,2 hektar

Vindsvåning med torn: 251, 10 m2
Lanthus: 541 m2 


Florens: 10 km- Siena 70 km- Lucca 70 km- Pisa 65 km- Pistoia 53 km- Bologna 115 km Rif: 1702
Pris: Från 2,5M till 5M

villor i toscana

drömhus
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Florens- kullarna

Florens, huvudstaden i Toscana kallas även för "konstens stad" har ett ovärderligt arv av verk som förvandlar stadsstrukturen till ett friluftsmuseum. Hjärtat av staden är Piazza della Signoria med de majestätiska Palazzo Vecchio och Uffizierna, ett av de mest prestigefulla museer i världen. Inte långt därifrån finner vi Duomo, med kupolen ritad av Brunelleschi, il Campanile di Giotto och Battistero di San Giovanni med sina berömda bronsdörrar. Floden Arno, som passerar genom den Toscanska staden genomkorsas av flera broar, inklusive Ponte Vecchio, unik i världen med sina juvelerarbutiker. Korsas av den ädla Vasari korridoren som är den enda bron i staden som överlevde andra världskriget. På Arno´s västra sida finns Oltrarno, ett område som andas atmosfär där man fortfarande idag kan hitta genuina hantverksbutiker i gamla Florens, som beskrevs av Vasco Pratolini och Marcello Vannucci.