Magnifik Villa Till Salu I Brianza | Lionard 

Magnifik villa till salu i Brianza

full screen
50 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Detta fantastiska lyxvilla till salu ligger i det gröna Brianza området, bara några kilometer från centrum av Monza och från Milano.
Denna fastighet till salu går tillbaka till tidigt 1900-tal och byggdes i en perfekt nyklassisk stil, det var då helt renoverade och utrustade med moderna bekvämligheter
Denna fyra våningar villa har en total yta på cirka 660 m2.
På bottenvåningen finns vardagsrummet, som omfattar ett stort vardagsrum med direkt tillgång till trädgården, en matplats, en äter i köket och ett badrum.
Den första våningen är ockuperat av sovrummet, som omfattar två stora sovrum, två badrum och två balkonger.
På den tredje och sista våningen finns ett loft som är hem för ett vardagsrum, ett eget sovrum och ett charmigt litet torn med utsikt över en stor terrass med en fantastisk utsikt.
Det finns också en källarvåningen som är hem för ett stort gym med en inomhuspool, en del tvättstugor och källare.
Rummen i denna villa till salu har utformats med stor omsorg om detaljerna, med särskild omsorg ägnas åt valet av högkvalitativa material och möbler.
Denna egendom är omgiven av en magnifik 1500 m2 trädgård, fint planterade med utsökta, hundraåriga växter som tallar och ekar. Trädgården är också hem till en 70 m2 uthus som består av ett vardagsrum en öppen planlösning, två sovrum och ett badrum.
Detta hus till salu är den perfekta lösningen för dem som behöver sin stillhet och avskildhet, men skulle också vilja vara nära till service och komfort som erbjuds av de städer som är bara några kilometer från denna fastighet.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Monza e Brianza

Ryta: 660 m2
Utvändig yta: 1500 m2

Huvudsakliga villa:
3 sovrum
4 badrum

Uthus:
2 sovrum
1 badrum

Inomhuspool
Trädgård
litet torn
gym
Garage
Källare

Monza 13 km - Milan 29 km - Como 25 km - Lecco 30 km - Bergamo 50 km - Milan Malpensa flygplats 50 km

Rif: 1890
Pris: € 2.150.000

villa till salu milan

villa till salu monza
villa till salu brianza

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Milano

Milan är av romerskt ursprung men fortfarande upprätthåller flera gamla minnen, med kopplingar till den keltiska befolkningen som lämnade djupa och utan tvekan kulturella tecken redan innan den romerska dominans.
Omgivningen har många torrents som sedan tidernas begynnelse, har producerat djupa depressioner och vågor, och det finns mycket stora grönområden, dekorerade av populära villor.
Detta område var också fastställandet av många våldsamma strider, som nådde sin höjdpunkt med förstörelsen av Milano och dess omgivande kommuner genom Barbarossa; då det blev ett viktigt kommersiellt korsning under det 14th århundradet tack vare huvudvägen som leder från Milano till Como.
Historien om den då lilla staden har också en mycket mörk period i samband med två plågor, som drabbade många många städer mellan 1575 och 1630, orsakar död, förstörelse och elände.
Och ändå, även under dessa år, flera ädla gods byggdes, tillägnad nöjen och distraktion från stadslivet: dessa med tiden blev centrum för omorganisationen av jordbruksmark i stora företag, varav några fortfarande existerar idag och är tidlöst värde.
Milan är för närvarande den urbana och ekonomiska centrum Nothern Italien, det har lyckats behålla och värna om sin extrema skönhet och bevara dess underbara landskap. Ligger bara en kort bit från Lombard metropol, är detta område lättillgängligt.