Magnifik Villa Till Salu Vid Sjön Como | Lionard 

Magnifik villa till salu vid sjön Como

full screen
37 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna magnifika lyxvilla till salu ligger på en vacker kuperad läge med en spektakulär utsikt över sjön Como.
Denna villa, som var helt återställd och renoverades 2009, är i Art Nouvea u stil och byggdes 1910, på uppdrag av den belgiska grevinnan Nelly Pierheard.
Rummen är väl fördelade och täcker en total yta på 360 m2. Det finns fyra nivåer förutom femte våningen, som är helt upptagen av en stor terrass med utsikt över sjön.
Varje våning har sin egen ingång och ytterdörren, så att de kan användas som fristående lägenheter eller som en del av en enda egendom.
Denna villa rum har utformats och inredda med stor omsorg om detaljerna, för att markera sin konst-nouveau element såsom väggdekorationer, den stora trappan som förbinder alla våningar, och mycket ljusa och vackra fönster med målat glas.
Den här fastigheten till salu är omgiven av en vacker trädgård av genomsnittlig storlek som är hem för en liten bilaga och en privat parkeringsplats med plats för två bilar.
Tack vare detta hus höga läge är det möjligt att njuta av, särskilt från terrassen, en ovärderlig utsikt som sträcker sig från Milano till Comosjön och hela alpina området.
Denna dröm hem för försäljning är perfekt för dem som söker avskildhet, stillhet och nära kontakt med naturen utan att ge upp bekvämligheter som erbjuds av staden Como och Lombardiet: s främsta turistattraktioner.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Como
Ryta: 360 m2
Utsida: -

4 sovrum
4 badrum
5 våningar
Terrass
2 parkeringsplatser
Bilaga
Como km 8 - Milano km 55 - Varese km 63 - Lugano km 40 - Milano Malpensa flygplats km 55

Rif: 1558
Pris: Upptill 2,5M

como villa

Comosjön
Comosjön

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Comosjön

Internationellt känd för extraordinära lyxiga villor och dröm hus och tids villor som pryder dess sjön, är Comosjön också känd för att vara en av de mest förtrollande platser i världen, inspireras till kända författare och populära med internationella kändisar.
Med sina båtar och lyxvillor pryder dess stränder, erbjuder sjön underhållning, en avkopplande atmosfär och intressanta kulturella resvägar.
Staden Como och dess sjön är idealisk inte bara för en turist resa men också för att hitta en permanent uppehållstillstånd och njuta av denna sofistikerad och elegant miljö.