Magnifikt Palats Till Försäljning I Assisi | Lionard 

Magnifikt palats till försäljning i Assisi

full screen full screen video
75 Foto
Detta prestigefulla palats till försäljning finns i provinsen Perugia beläget i Assisi´s historiska centrum och bara 200 meter från Basilica di Santa Chiara. Denna mycket exklusiva plats föddes på en gammal romersk bosättning som går tillbaka till år 75 f.kr och den har fortfarande kvar många fynd och miljöer av historiskt värde som omsorgsfullt har återfått sin glans. Den mest viktiga upptäckten finns i rummen i västra delen, det är en extra ordinär våning som byggdes i slutet av första århundradet före kristus. Dekorerad med färgglada delar som bildar eleganta geometriska mönster. Här finns en fantastisk utsikt över egendomens undervåning där man kan se de vackra rummen som man hittade under arbetet med renoveringen. Egendomen har besökts av många gäster, ägare, kardinaler, grevar och medlemmar av adliga familjer i Umbrien. Medan på torget i anslutning till slottet, tog San Francesco av sig sina kläder framför sin far innan han vigde sitt liv åt religionen. På "piano nobile" i denna underbara egendom var en gång hem för Kardinal Bartolomeo Roverella och har många vackra rikt dekorerade rum. En elegant och raffinerad miljö som är utsmyckad med imponerande fresker från 1600-talet och Murano ljuskronor, är en perfekt plats för ceremonier och galaevents. Uppför stentrapporna som förbinder de romanska rummen med "piano nobile" på bottenvåningen kan du göra ett språng framåt i tiden, ett språng av 1500 år som tar oss från det antika romerska väggarna till fantastiska fresker. Slottets charmiga källare har mer än tusen etiketter från hela världen. De två stilarna, klassisk och renässans som finns i rummen i denna adliga egendom gör den ännu mer elegant och är tillsammans med funktionalitet och bekvämlighet som finns i en modern fastighet, med stor uppmärksamhet på detaljer, en mycket välkomnande och mångsidig plats. 
Tekniska detaljer Region: Umbrien 
Provins: Perugia
Kommun: Assisi

Typ av boende: historiskt palats 

Boyta: 980 m2 
Markyta: - 

Historiska och prestigefulla ytor 
Fresker 
Källare

Perugia 18 km –Flygplats i Umbrien 7 km – Lago Trasimeno 61 km
Rif: 3413
Pris: Från 5M till 10M

historisk egendom

villor i umbrien
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Assisi

Placerad på ett strategiskt läge mellan de vackra konststäderna Florens, Rom och Siena, är Perugia en av de mest trevliga städerna i Italien med sina fem historiska delar omgiven av gamla etruskiska murar. De flesta av Perugias historiska, konstnärliga och stadsplanering går tillbaka till medeltiden och renässansen. Assisi är en stad som grundades av romarna (som kallade den Asisium), det framgår av många monument som fasaden av Tempio di Minerva, Amfiteatern, stadsmurarna och Forum. Efter romarrikets fall blev staden en gotisk bosättning och besegrades sedan av longobarderna. Under medeltiden blev staden självständig och växte snabbt tack vare klosterrörelserna. Den mest berömda av Assisis invånare, helige Franciskus föddes 1182. Han blev helgon år 1228, bara två år efter sin död av påve Gregorio IX. Perugia och byarna omkring är hem för fantastiska lyxvillor, i skuggan av stadens murar och det öppna landskapet.