Modern Lyxlägenhet I Milano Marittima | Lionard 

Modern lyxlägenhet i Milano Marittima

full screen
53 Foto
Bara 200 meter från havet I Milano Marittima, en populär badort i Emilia Romagna, är denna fantastiska lyxlägenhet i modern design till försäljning. Fastigheten har 3 våningar med en boyta på cirka 200 m2 och en vacker stor terrass och en innergård. Innergården karakteriseras av en mycket speciell effekt: en öppning skapades specifikt för att tillåta en passage mellan de två nivåerna av ett stort pinjeträd som har gett en scenografisk och unik atmosfär. På bottenvåningen finns ingången till hall, badrum, tvättstuga, ett sovrum eller arbetsrum och verandor med utsikt över trädgården. På första våningen finns ett elegant vardagsrum med matplats och pentry, ett sovrum med dubbelsäng, badrum, hall och en vacker terrass. På andra våningen i detta lyxhem finns 2 eleganta sovrum, ett badrum och ett skärmtak. Rummen är ljusa och bekväma och omsorgsfullt inredda med fina möbler i vita toner, med stora fönster som ger ett trevligt naturligt ljus som kännetecknar dagar vid havet. I det omhängnade området finns en privat parkeringsplats som är viktigt, särskilt under sommarmånaderna när området besöks av turister som väljer denna populära och exklusiva kustort som en destination för sin semester.
Tekniska detaljer Region: Emilia Romagna
Provins: Ravenna
Kommun: Cervia
Plats: Milano Marittima

Typ av bostad: lyxlägenhet

Boyta: 196,62 m2

3 våningar
4 sovrum
3 badrum
Terrasser
Innergård
Privat parkering

Havet 200 meter- Rimini 35 km- Bologna 100 meter- Ravenna 25 km- San Marino 55 km- Florens 140 km
Rif: 1375
Pris: Reserverad förhandling

lyxlägenheter

milano marittima
lionard

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Milano Marittima

Milano Marittima, i provinsen Ravenna, ligger vid Adriatiska kusten, en charmig sträcka av 90 km kust längs Adriatiska havet. Kusten erbjuder många attraktioner från vackra sandstränder till kända klubbar och är hem för charmiga lyxhus, villor och lägenheter. Här finner man kilometer av välutrustade stränder, butiker och fantastiska restauranger vid vattnet där man kan njuta av det lokala, berömda köket. En favoritdestination för dem som vill tillbringa en aktiv, livlig och rolig semester. Milano Marittima är en lugn och avkopplande badort under större delen av året där man kan tillbringa trevliga dagar med båt och förtöja i hamnar och i lugna vikar eller segla. Den Adriatiska kusten är också en perfekt destination för idrottmän som kan ägna sig åt cykling, segling, golf, vandring och paddling. Från kusten kan man lätt nå viktiga konststäder som Ravenna som sedan 1996 finns med på UNESCO:s världsarvslista för sina fantastiska bysantinska mosaiker.