Modern Villa I Brianza Till Salu | Lionard 

Modern villa i Brianza till salu

full screen
44 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I det gröna och tysta Brianza- området, kort avstånd från Monza och Milano, finns det denna moderna villa till salu.
Denna villa är designad av Massimo Meda, en internationell konstnär och förfader av tredimensionellism, och har därmed mycket speciella former.
Denna geometriska och skarpa villa har en enkel vit fasad bredvid flera handgjorda konstnärliga betongblock utsmyckade med tredimensionella reliefer som representerar naturen i geometrisk form.
Denna egenskap mäter 280 m2 totalt. Bottenvåningen är hem till ett ljust och rymligt vardagsrum som består av ett vardagsrum, en matsal, ett kök och ett handgjordt utrymme med en pelletskamin där du kan tillbringa några trevliga avkopplande stunder.
De två övre våningarna är istället hem till sovplatsen, bestående av fyra sovrum, inklusive två mycket bekväma sviter med en dubbelsäng och tre badrum.
Denna exklusiva villa till salu är mästerligt utsmyckad av viktiga möbler, raffinerade trägolv och högkvalitativa ytbehandlingar.
Det mycket välutrustade yttre området har ett område med vattenverk omgivna av naturen.
På källarnivå finns ett rymligt garage med direkt tillgång till villan och några andra tekniska rum för att slutföra detta gods till salu.
Detta hem till salu är perfekt för dem som letar efter en privat fristad utan att ge upp de tjänster och bekvämligheter som städerna erbjuder.
Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Monza e Brianza

Inre yta: 280 m2
Yttre yta: -

3 nivåer
4 sovrum
Trädgård
Garage


Monza 10 km - Milano 25 km - Lecco 30 km - Como 62 km - Milano Malpensa Flygplats 70 km

Rif: 3650
Pris: € 1.500.000

villor i lombardy

villor i brianza
villor till salu i brianza

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Brianza

Beläget bara några kilometer från Milano och Monza , är denna lyxfastighet till salu i ett mycket lugnt och privat område. Staden hem till vårt gods är av forntida ursprung och har ett mycket viktigt förflutet och erbjuder ett prestigefyllt arkitektoniskt och konstnärligt arv.
Dess närhet till Milano, en regional huvudstad full av historia och viktiga religiösa, civila och militära byggnader gör den här platsen ännu mer önskvärd.
Dess närhet till sjöar Como och Lecco , är också relevant eftersom dessa är världsberömda intressanta platser och eftertraktade av den internationella jet-set.