Modern Villa Till Salu I Castiglioncello | Lionard 

Modern villa till salu i Castiglioncello

full screen
39 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
På Livornos kust, en kort väg från havet, finns det denna magnifika moderna villa till salu i Castiglioncello.
Den här nybyggda fastigheten har moderna, snygga och minimala linjer i vita och gråtoner.
Denna fastighet består av två villaer med två familjer som enkelt kan sättas ihop för att skapa ett hus med två våningar på 500 m2.
På bottenvåningen finns ett vardagsrum med ett stort vardagsrum med spegelfönster med utsikt över utomhus, ett rymligt äterkök och en studie.
På övre våningen, med havsutsikt, är hemmet till sovrummet, som består av två badrum. En terrass och en extern loggia ger ännu mer karaktär till denna egendoms överklagande.
Rummen på denna fastighet har utformats med stor uppmärksamhet på detaljer, har en modern stil och är särskilt fascinerande för dem som älskar minimal stil och design.
En luxuriös engelsk trädgård med mått på 2000 m2 omger denna villa och är hemma för en underbar pool med ett solarium där man kan koppla av på vår och sommardagar.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Livorno
Kommun: Rosignano Marittimo
Ort: Castiglioncello

Inre yta: 500 m2
Extern yta: 2.000 m2

2 nivåer
Simbassäng
Trädgård

Livorno 17 km - Vita stränder 15 km - Pisa 40 km - Pisa Flygplats 37 km

Rif: 3329
Pris: € 3.000.000

castiglioncello

lionard
Modern villa

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Castiglioncello

Castiglioncello är allmänt känt som " Tyrrenska havets pärla ", omgiven av naturskönhet som bevarar sina ursprungliga egenskaper och har varit en exklusiv destination i Toscana i årtionden.
Detta är en gammal etruskisk by vid kusten utformad av långa klippor, vikar och vikar, vackra stränder och kristallblå hav, där vi hittar många lyxiga villor och prestigefyllda bostäder. Den unika charmen i "Tyrrenska havets pärla" har förtrollade författare, poeter, målare och artister, men visar också affärskändisar som Marcello Mastroianni och Alberto Sordi som fann sina sommarhem och tillbringade en stor del av sitt liv och fritid här.
Castiglioncello erbjuder ett mjukt klimat och en avundsvärt ställning med spektakulära landskap: omgiven av århundrade gamla tallar och många lyxhus. Det är ett perfekt resmål för dem som vill kombinera en avkopplande atmosfär med kulturella evenemang och underhållning, samtidigt som den bevarar den tysta och långsamma rytmen som man inte kan hitta i de stora städerna.