Prestigefull Egendom Till Försäljning I Cortona | Lionard 

Prestigefull egendom till försäljning i Cortona

full screen
18 Foto
I det vackraste och exklusiva området i Cortona, i provinsen Arezzo, finns denna prestigefulla egendom till försäljning. Fastigheten har en total yta på cirka 2000 m2 består av tre historiska byggnader: en ädel villa som behöver en totalrenovering, en tillhörande egendom och en bondgård. Det finns tillåtelse att bygga till fem ytterligare byggnader, samt två pooler, en amfiteater och tennisbanor. Perfekt för att användas som ett högkvalitativt boende, är denna exceptionella fastighet till försäljning i Cortona mycket mångsidig och kan också använda som ett hälsocenter eller som en gated community för att erbjuda högsta service, integritet och säkerhet för invånarna. Denna fantastiska egendom har särdrag av att ansluta sig till den autentiska toskanska traditionen genom moderniteter, teknik och lyx som finns i nybyggda egendomar. Egendomen har en mark på cirka två hektar mark och ligger nära till alla bekvämligheter och till de mest intressanta och historisk platserna i regionen. 
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Arezzo
Kommun: Cortona

Typ av boende: lyxegendom 

Boyta: 2.000 m2
Markyta: 2 hektar 

Huvudvillan
Annex
Lantgård 

Arezzo 30 km - Perugia 50 km - Siena 75 km - Florens 115 km - Grosseto 124 km - San Marino 145 km Rif: 3285
Pris: Från 2,5M till 5M

lyxvilla i toscana

villor i arezzo
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Cortona

Historien om staden Arezzo kännetecknas av perioder av stor rikedom. Ägandet gick från hand till hand hos de rikaste och mest inflytelserika adelsfamiljerna på den tiden men staden hade sin största prakt under 1500-talet när viktiga konstnärer som Giorgio Vasari gjorde Arezzo till ett viktigt  kulturellt och konstnärligt centrum som fortfarande finns idag. Denna stad är inte bara älskad för sitt historiska särdrag utan också för sin obestridliga  skönhet bland de omgivande landskapen och byarna som den typiska toskanska landsbygden som är uppskattad över hela världen, bland annat för sina underbara lyxvillor och prestigefulla egendomar från den tiden.