Prestigefull Fastighet Till Försäljning I Siena | Lionard 

Prestigefull fastighet till försäljning i Siena

40 Foto
Bland de böljande kullarna i Siena är denna lyxfastighet till försäljning med stor charm som kännetecknar det typiska toscana. Denna egendom är omgiven av en 220 hektar mark och uthus bland träd, fruktträdgård, skog, sjöar, olivlundar, åkermark och byggnader samt 80 hektar enbart för jakt. 300 hektar grönska och vegetation blandas väl med egendomen i rustik stil men ändå lyxig. Hela fastigheten har en karakteristisk form av en cirkel med hus i mitten och kan nås via en privat väg på 2.20 km. Denna fastighet till försäljning är belägen cirka 350 meter över havet och kan verkligen skryta med sin exklusivitet och är därmed perfekt för dem som letar efter en plats som garanterar sekretess och diskretion. Förutom den rika växtligheten som omger fastigheten till försäljning finns uteplatser där man kan spendera mysiga stunder med sin familj eller vänner för avkoppling i skuggan av verandan under varma sommardagar. Även inomhus är ytorna väl fördelade med stora vardagsrum som återspeglar den rustika, chica stilen och rymliga rum som är väl lämpade för stilen av den toscanska villan. De varma och behagliga färgerna både ute och inne i denna prestigefulla fastighet smälter in med den ljusa, gröna och levande omgivande vegetationen vilket skapar en perfekt vykortsbild i linje med den vanligaste bilden av den typiska villan i Toscana. 
Tekniska detaljer Region: Toscana
Kommun: Siena
Zon: Siena

Typ av bostad: lyxfastighet- prestigefull fastighet- villa i Toscana
Boyta: 400 m2
Tomt: 300 hektar grönska och vegetation

Uteplats
Veranda
Stora inomhussalar
Stora sovrum

Fruktträdgård
Skog
Träd för trä
Sjöar
Olivlund
Åkermark
Byggnader

Toscana- Siena. Siena 20 km- Florens 50 km- Pisa 90 km- San Gimignano 25 km- Volterra 28 km


Rif: 2531
Pris: Upptill 2,5M

villa i toscana

villa till försäljning
prestigefull fastighet

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Siena

I närheten av den vackra och historiska staden Siena, full av konst, kultur och lyxfastigheter finns många medeltida städer, rik på historia och ett ärorikt förflutet. Dessa städer och byar blir alltmer ett populärt turistmål tack vare innebörden av de toscanska egenskaperna och tack vare den frodiga växtligheten och närvaron av lyxlantgårdar till försäljning kan man njuta av magiska stunder i lugn och harmoni. Området i Toscana och i synnerhet i Siena är väl lämpad att vara den perfekta platsen för dem som söker skönhet och lyx utan att ge upp värmen och det familjära som är typiska för detta område.