Prestigefull Lyxvilla I Como | Lionard 

Prestigefull lyxvilla i Como

full screen
53 Foto
Belägen på en fantastisk terrass med utsikt över Comosjön mot staden Lecco finns denna magnifika lyxvilla till försäljning. Egendomen har en yta på cirka 1000 m2 där en något förhöjd elegant portik löper längst markplan. Vardagsrummet och matsalen är placerade framför jämfört med byggnaden med en spektakulär utsikt tack vare de många fönstren mot sjön. På första våningen finns sex eleganta sovrum med fyra badrum. Fem av dem har utsikt över den charmiga loggian med sitt gynnsamma läge som sträcker sig ända till de närliggande platserna längs sjöstranden. Denna villa till försäljning kännetecknas av ett terrasserat sidotorn där det tidigare användes som studio/bibliotek. Källarplanet, nås med bil från huvudentrén som passar perfekt som serviceutrymme. Nära ingången finns det också ett dépendance i sten som består av fem rum och ytterligare utrymmen. En magnifik park på 20.000 m2 omger denna egendom vid sjön med sitt perfekta läge och som erbjuder avskildhet och privacy.
Tekniska detaljer Region: Lombardiet
Provins: Lecco
Plats; Lago di Como

Typ av boende: lyxvilla

Boyta: 1.000 m2
Tomt: 2 hektar

11 sovrum
9 badrum
Torn
Veranda
Loggia
Dépendance

Lecco 10 km- Como 40 km- Milano 65 km- Bergamo 50 km- Lugano 45 km- Lago Maggiore 100 km- Lago di Garda 190 km
Rif: 1516
Pris: Från 5M till 10M

villa vid sjön

lyxhus
villor vid sjöarna

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lago di Como

Internationellt känt för sina vackra drömhem och lyxvillor som pryder dess vackra stränder, köpta och bebodda av kända skådespelare, sångare, modeskapare, fotbollsspelare och rika affärsmän, är Comosjön särskilt känt för att vara en av de vackraste platserna i världen och har inspirerat kompositörer som Verdi, poeter som Lord Byron, författare som Stendhal, en plats där naturlig skönhet ramas in av alla vackra boenden av oändlig skönhet. Mellan pittoreska båtar och lyxvillor längs stränderna erbjuds vid sjön rekreation, avkoppling och intressanta kulturella resvägar. Como och dess berömda sjö är en idealisk plats inte bara för en trevlig rundtur men också för att investera i en värdefull egendom och köpa sin bostad här: här i själva verket finns en samling av värdefulla egendomar bland all grönska och är fortfarande idag en plats där en av de viktigaste familjerna i Italien bor. En favorit bland intellektuella, aristokrater och kändisar från hela världen, Como har aldrig misslyckats med att övertyga vem som helst som besöker Como för första gången.