Prestigefull Villa Till Försäljning Forte Dei Marmi | Lionard 

Prestigefull villa till försäljning Forte dei Marmi

12 Foto
På Vip-kusten i Toscana i kända Forte dei Marmi (zona Roma Imperiale) är denna moderna lyxvilla till försäljning. Detta är en pärla till försäljning med en yta på 100 m2. Villan är en skönhet bland de majestätiska lyxvillorna i Forte dei Marmi.
Villan har en begränsad storlek och är exklusiv, en blandning mellan vintage och etniska möbler som är den starka punkten i denna vackra lyxvilla. Här finns sällsynta delar i kombination med finess, en veranda i asiatisk stil, 30-talets Shanghai där en skuggande zon har skapats med ultralätta vita och gråa draperier från Marrakech, ljusa, mysiga rum inomhus med enkla men personliga etniska attrialjer och möbler från 50-talet och två fåtöljer, en i rosa sammet, den andra i färgad läder och en skinnsoffa med en förgylld ram.
På bottenvåningen i denna villa till försäljning på den toscanska kusten finns ett stort kök, ett vardagsrum och en uteplats på baksidan av villan. På första våningen finns två sovrum och två badrum. Interiören är extremt lätt tack vare en intelligent, fantasifull användning av draperier och pinnar från stränder och gasväv som används i kvinnokläder från Mauritius. Utanför finns en ovanlig trädgård med vita stenar och vackra tropiska växter som är nedsänkta i ett typiskt sceneri av medelhavstallar som finns i Forte dei Marmi.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Kommun: Lucca
Zon: Forte dei Marmi

Typ av bostad: Lyxvilla- villa i Forte dei Marmi
Bostadsyta: 120 m2
Tomt: 150 m2

Villan:
- 50,30 m2 bottenvåningen (kök, vardagsrum och matrum)
- 45,10 m2 första våningen (2 sovrum och 2 badrum)
- 7,35 m2 fristående villa (sovrum och badrum)
- Portik 20 m2

Tvättrum med utetak 12 m2 på baksidan
Samt andra utrymmen

Toscana- Forte dei Marmi: Lucca 40 km- Pisa 45 km. Florens 110 m2- Altopascio 55 km- Versilia Golf Club 6 km- Termalbad och Spa 40 km- Pisa flygplats 42 km


Rif: 0431
Pris: Upptill 2,5M

lyxfastigheter

Villor till försäljning i Forte dei Marmi
Lyxvilla

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Forte dei Marmi

Stranden med fin, blek sand i Forte dei Marmi, den exklusiva badorten i Versilia, sträcker sig från Marina di Pietrasanta till Cinquale. Lyxiga Toscana kännetecknas av en stark närvaro av det gröna, med trädkantade boulevarder och villor med stora trädgårdar. Forte dei Marmis första utveckling var på 1600-talet när den långa sanka marken nästen var obebodd. Efter Michelangelo´s uppdrag av påven Leone X stakade han ut vägen för transport av marmor från Apenninerna till havet och bara en brygga och ett lager var länge de enda byggnaderna.
I slutet på 1700-talet dränerades våtmarkerna som började drabba området och började bebos av bönder, fiskare och hantverkare som arbetade i marmorbrotten. I slutet av seklet slutfördes byggandet av fortet som gav namnet till staden och under 1800-talet upplevde marmorindustrin en betydande tillväxt och hamnverksamheten ökade. Den ekonomiska tillväxten i Forte dei Marmi är tack vare turismen som långsamt ökade under de första åren efter första världskriget när staden blev en vistelseort för eliten, aristokrater, industrialister, intellektuella, ledare för nationella och internationella finansvärlden, idottsmän och kända personer från nöjesindustrin.