Prestigefull Villa Till Försäljning I Forte Dei Marmi | Lionard 

Prestigefull villa till försäljning i Forte dei Marmi

23 Foto
Nära stranden och inte långt från centrum av den berömda turistorten Forte dei Marmi och med en suggestiv bakgrund av Apenninerna är denna lyxvilla på 500 m2 till försäljning.
Detta lyxiga residens till försäljning i Toscana har två våningar, fristående på alla fyra sidor och är omgiven av en 1.800 m2 stor trädgård där man kan njuta av de varma sommardagarna i skuggan av ett lusthus.
När man kommer in i denna prestigefulla villa till försäljning i Forte dei Marmi kommer man till ett stort vardagsrum med öppen spis, rummet leder till andra rum på bottenvåningen: två badrum, två sovrum och ett kök som kan nås via skjutdörren.
Loggian går hela vägen till framsidan av villan. De dubbla dörrarna i köket leder till en liten stenlagd yta utanför med en stor ugn och spis, skild från trädgården av en låg stenmur.
Trappan leder till vardagsrummet på första våningen som har en hall, fyra stora sovrum med eget badrum och tillgång till tre terrasser.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Kommun: Forte dei Marmi
Zon: Forte dei Marmi

Typ av bostad: Villor till försäljniing i Forte dei Marmi- Villor vid havet i Toscana
Bostadsyta: 275 km
Tomt: 1.800 m2

Sovrum: 6
Badrum: 6
Salonger: 1
Kök: 1

Samt flera andra utrymmen

Trädgård

Toscana- Forte dei Marmi: Lucca 25 km- Pisa 35 km- Florens 86 km- Altopascio 30 km- Versilia Golf Club 0,5 km- Termalbad och Spa 40 km- Pisa flygplats 33 km- Casello motorväg: A1 utfart Versilia 2 km
Rif: 2396
Pris: Från 5M till 10M

villor till försäljning i Florens

villor i prato
Gårdar i Toscana

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Forte dei Marmi

Stranden med fin, blekt sand i Forte dei Marmi, den exklusiva turistorten i Versilia, sträcker sig från Marina di Pietrasanta till Cinquale. Lyxiga Toscana kännetecknas av en stark närvaro av det gröna, med trädkantade boulevalder och villor med stora trädgårdar. Forte dei Marmi´s första utveckling var på 1600-talet när den långa sanka marken var nästan obebodd. Efter Michelangelo´s uppdrag av påven Leone X stakade han ut vägen för transport av marmor från Apenninerna till havet och endast en brygga och ett lager var länge de enda byggnaderna.
I slutet på 1700-talet dränerades våtmarkerna som började drabba området och började bobos av bönder, fiskare och hantverkare som arbetade i marmorbrotten. I slutet av seklet slutfördes byggandet av fortet som gav namnet till staden och under 1800-talet upplevde marmorindustrin en betydande tillväxt och hamnverksamheten ökade.
Den ekonomiska tillväxten i Forte dei Marmi är tack vare turismen som långsamt ökade under de första åren efter första världskriget när staden blev en vistelseort för eliten, aristokrater, industrialister, intellektuella, ledare för nationella och internationella finansvärlden, idrottsmän och kända personer från nöjesindustrin.