Prestigefull Villa Till Försäljning I Lucca | Lionard 

Prestigefull villa till försäljning i Lucca

40 Foto
De första register över denna prestigefulla villa till försäljning i Lucca finns i viktiga dokument från mitten av 1600-talet. Konstruktionen av villan började omkring 1750 och varade fram till 1781 då villan fick sitt nuvarande utseende. Denna prestigefulla villa har under åren haft flera adliga ägare. Den aristokratiska stilen är synlig genom den eleganta och raffinerande arkitekturen som finns i utseendet och i ytbehandlingarna av villan som är helt i linje med sitt syfte. Den imponerande fasaden av villan raffineras genom en dubbeltrappa och den vackra omgivande parken är full av gamla träd, klippta häckar, lummiga buskar och prydnadsbuskar.
I parken finns två pooler omgivna av vackra områden att koppla av i under de varma sommardagarna. Från den majestätiska trappan som leder till en stor terrass med en fantastisk utsikt över parken är också ingången till villan. På första våningen finns kök, en rymlig matsal, ett stort vardagsrum, läsrum och två magnifika sviter, alla med eget badrum samt ytterligare 3 andra sovrum med privata badrum. Inomhus finns en trappa ner till bottenvåningen där det finns ett större kök tillsammans med ett mindre, ett tvättrum och toaletter och en trappa upp till andra våningen finns 4 andra sovrum med eget badrum. Varje del av huset är elegant möblerade och inredda och har en aristokratisk atmosfär. Denna egendom har också ett intilliggande hus "Casa Rosa" som garanterar avskildhet och kan användas för personal och gäster och en limonaia (ett västhus för citronplantor).
Tekniska detaljer Region: Toscana
Kommun: Lucca
Zon: Lucca

Typ av bostad: prestigefull villa till försäljning- villa i Toscana

Boyta:
Villan: 2500 m2 +  intilliggande villa på cirka 300 m2
Mark: 4,5 hektar

Villan:
9 sovrum
10 badrum
3 kök
Stora salonger
Servicerum

Villa för gäster och/eller för personal

Terrass
2 pooler
Privat kapell

Toscana- Lucca: Lucca 12 km- Versilia 45 km- Forte dei Marmi 45 km- Florens 70 km- Pisa 45 km
Rif: 2488
Pris: Reserverad förhandling

Prestigefull fastighet

toscanska villor
historiska bostäder

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lucca

Denna eleganta prestigefulla villa finns i Lucca, i Toscana, den eviga skönhetens stad och med en kontroversiell historia. Född av en ligurisk uppgörelse enligt vissa historiker och ett kännetecken för etruskerna enligt andra. Lucca är rik på lyxvillor och fastigheter från epoken och har och är fortfarande bevarade med karaktärsdrag från förr som: amfiteatern, forum och de romanska kyrkorna. Ockuperades under århundraden av goterna och bysantinerna. Lucca, där denna lyxvilla är till försäljning var sen en av de viktigaste huvudstäderna i longobardo. Under åren så har staden varit i händerna av olika härskare, men det som är säkert är att Lucca var en av de viktigaste städerna under medeltiden och dess betydelse och praktfullhet är fortfarande synlig idag.